Megan2 expression

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihatcankoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
195 lık lastıkde S vırajına 100 cıvarı gırer dıye dusunuyorum, bende 205 55 16 var S vırajına 140la gırdıgım oluyor hıc atmıyor araba , aynı durum meganda da olur lastıkler 205 oldumu..

İdare etmez mi diyosun yani!!
Hayır abicim karsında küçük bir rallici duruyor gülebilirsin ama hayallerimin peşinden gidecem ehliyeti bekliyorum şuan

195 lık lastıkde S vırajına 100 cıvarı gırer dıye dusunuyorum, bende 205 55 16 var S vırajına 140la gırdıgım oluyor hıc atmıyor araba , aynı durum meganda da olur lastıkler 205 oldumu..
205-45-17 takasımız var şuanki lastikleri birazdaha eskisin

Tamam kardeşim ehliyetini al da sonra yine böyle düşünecekmisin o zaman konuşuruz inşallah:)

Tamam kardeşim ehliyetini al da sonra yine böyle düşünecekmisin o zaman konuşuruz inşallah:)
Çok büyük maddiyat lazım ben şuanda araç kullanabiliyorum prof. bir şekilde sağ koltukda oturmalısınız bi ben sürerken araç :D:D

Bir şeyi farketmediniz 5 resimde paşada var :D

Araç kullanabilme yeteneğine zaten dediğim bir şey yok ama olmadık bi durumda başına neler gelebileceğini bilsen bence 2 yıl daha beklersin.Neyse konuyu uzatmayalım güle güle kullanın...

Araç kullanabilme yeteneğine zaten dediğim bir şey yok ama olmadık bi durumda başına neler gelebileceğini bilsen bence 2 yıl daha beklersin.Neyse konuyu uzatmayalım güle güle kullanın...
Biliyorum demek istediklerinizi inşallah allah yardım ederse ülkemizde kolay değil

Geri