Meguiars M66

vectra38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar. Ben dün Şengün Boya'dan bu ürünü aldım.Bana bunu önerdiler.Acaba bu ürünün özelliği nedir? Ben aşındırıcı özelliği olmamasına dikakt ediyorum.Çünkü makina becerim yok. Bir de m21 m26 gibi ürünler ne işe yarar.
Dün kil +uygulama pedi+ Quck Detailer + 200 gr. M66 aldım (açık olarak.)

anladığım kadarııyla m66 pasta pasta işine çok dikkat et derim arabayı satarken sonra mikronlar farklı çıkıyor başlyorlar orda boya var burda boya var demeye

Ben pasta yapmak istemiyorum. Önemli olan boyayı korumak.Aşındırıcı özelliği var mı onu merak ettim.

m66 pasta değil

quick detailer ın boyahane versiyonu

Cevabın için teşekkürler. Bana bunu verdi m21 den bahsetmedi. Peki en iyi koruma ve parlatma nxt 2.0 da mı var?

M66 Sıvı wax aşındırmaz.Bende kullandım ondan sonra m26 kullandım sırada NTX 2.0 var. :)

NTX'te M21'e ek olaran UV ışınlarına karşıda koruma var sanırım Ntx daha iyi şu anda ama katı waxlar daha iyidir tabiki :D

Bende çok uzun süreli bir koruma sağlamadı en fazla 2 hafta dır etkisi M26 biraz daha iyi 4 haftadır yıkamıyorum aracı su tuttuğumda tertemiz oldu ve iyi bir kayganlık sağladı :)

Bende çok uzun süreli bir koruma sağlamadı en fazla 2 hafta dır . dediğiniz m66 için mi?
NXT 2.0 ın dayanıklılığı kaç ay peki? (Özel meguiars şampuanla yıkanırsa ve Quick detailer kullanılırsa)

Daha NTX kullanmak nasip olmadı bana :D

M66 ve M26 kullandım

26 daha güzel M66 çabuk kaybediyor özelliğini.İlk bana da 66 verdiler(Şengün boya) sonra bu yetmiyor dedim 26 yada 21 verelim dedi 26 aldım fiyatı daha uygun diye.Ve dediğimgibi düzenli kullanımda 1 ay yeterli oluyor 250cc lik aldım 3 kere yetti belkide ben çok cimriyim :D

m66 stoklarda fazla var herhalde herkese ilk ondan vermişler

isterseniz nxt ninde katısı var ama katı waxa gecince meguiars dısına çıkmak gerekiyor biraz:)

Bilsem almazdım :D . Kavanozda aldım. Peki ben collinite almak istesem , araç renginin gümüş gri olduğunu da düşünürsek hangi collinite'yi almalıyım? 915 ,476, 845? Bir sürü çeşidi var kafam karıştı :D

Geri