Meguiars M66

Nerden alıyoruz ki bende katı wax düşünüyorum ama bulamadım bir yer.Netten alış verişi pek sevemem özelikle de yurt dışı :D

ben colli 845 alacağım metalik gri için. ama bana sorarsan başka uygulama yapmayacaksan wax için de boştan yere para harcama. yapacaksan tam yap derim. kil, polish, glaze (zorunlu değil), wax
ama en önemlisi başlamadan önce mutlaka araştır. yıkamacıda denk geliyorum, adam arabayı yıkatıyor, o yüzeye ne olduğunuda bilmediği pasta sürüyor, bildiğin evde kullanılan havluyla yada mutfakta kullanılan sert sarı bezle arabayı siliyor, üstüne de 20 liralık turtlewax atıyor :)
hangi ürün ne işe yarıyor, nasıl uygulanıyor vs. tam öğrenmeden uygularsan belki eskisinden daha kötü bile olabilir bence.

wax bişey yapmaz da önemli olan hangi ürün kullanılmalı.
Bizim araba da gümüş gri . İllaki bunu mu almalıyım? Yoksa 915 de olur mu?

Son düzenleme:
katı wax da ben colli 476 denemedim ama kullananlar gümüşte iyi durdugunu söylüyor.

benim şuanki favorim fk1000p, hep nerde bulcaz diyorsunuzya google ;)

reklama girecegi için söyleyemiyorum ama bazı forumlarda satılıyor.

colli tek basına 2 sene gider

fk bitene kadar arabayı değiştirirsin :)

colli476 nın gramajı az

arkadaşlar bende 6 aylık araba var yeni aldım siyah renk bu konulara meraklıyım el becerimde varken birşeyler yapayım diyorum birkaç yerinde ince çizikde oldu hani buna göre m82 m83 m66 m26 tarzı birşeyler kullanıcam fakat nasıl yöntem izlemeleyim.m66 sonra m26 yada m21 yapasım var ne dersiniz...

Valla arkadaşlar 2 ayda bir koruyucu cila+ yıkamalarda cilalışampuan kullanıyorum.Aracım siyah ve 6 aydır aracım ilk günki gibi parlıyor.Bazı siyah araçlarda gördüğüm şu harelenme denilen kılcal çizikler de yok.

Ben amerikadan NXTnin pastasını almıştım ne zaman kullansam lanet ediyorum keşke sıvısını alsam diyip duruyorum almak isteyen arakdaşlara kesinlikle önermiyorum.. Ne yaparsam yapiyim önce üstü kuruyor silerken pütür pütür oluyor toz gibi dökülüyor fazlası o tozlar rüzgarla trimlere yapışıyor asla çıkmıyor.. Meguiarsın sitesinde önerildiği gibi parmakla iz testini beklerseniz zaten çoktan çıkarması çok çok zor olacak kadar kurumuş oluyor üstü sürüp 30 saniye sonra silerseniz o zamanda bir işe yaramıyor tabi..

Bi kerede meg.in finishing pediyle sürmüştüm kutunun yarısını emdi ve asla pedden çıkmadı şimdi ıslatıp sıksam yine çıkar içinden

Son düzenleme:
Koruma olarak M66 yetersiz. Sıvı nxt fena değil. Ben Fk1000p de kullanıyorum oldukça başarılı . Kuvvetli biçimde çizilmeye engel değil ama tırnak ve fırça çiziğine karşı direnç uyguluyor :)

Geri