Ynt: Meguiars Sıvı Sprey Wax Çeşitleri ve Lastik Parlatıcı Öneri!
Sonax hızlı cilanın meguiars daki esdeger urunu quick detailer dan ziyade ultimate quick waxtır.quick detailer daha cok su lekesi vs daha cok temizlik amaclı bi urun.quick wax araca show car parlaklıgı veriyor.kendim sahsen kullanıyorum ve memnunum bütün arkadaslara da tavsiye ederim bravoo
GöKHaN link' Alıntı:
Meguiars Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Cila 450 ml
⢠Meguiars kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen üründür.
⢠Meguiars Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Wax aracınızda göz kamaştıran show-car parlaklığı oluşturmanız için en hızlı yoldur.
⢠Meguiars hidrofobikTM (su tutmayan) polimer teknolojisi ile boyanın sıvı veya katı cila uygulamalarından daha canlı, derin ve ıslak görünümlü olmasını sağlar.
⢠Bu yeni teknoloji plastik ve trim parçalarda artık bırakmadığı gibi güneş ışığı altında uygulanabilir.
⢠Sadece püskürtüp silin.
⢠Bu hızlı işlemle aracınızı birkaç dakikada parlatabilirsiniz.
⢠Koruma ve su tutmama özelliği haftalarca sürer.
⢠Örün menşeği: Amerika (USA)
bu ürünü alıcam arkadaşlar.Arabayı sampuanla yıkadıktan sonra bu ürünü uygulamayı düşünüyorum..
Sonax hızlı cilanın meguiars daki esdeger urunu quick detailer dan ziyade ultimate quick waxtır.quick detailer daha cok su lekesi vs daha cok temizlik amaclı bi urun.quick wax araca show car parlaklıgı veriyor.kendim sahsen kullanıyorum ve memnunum bütün arkadaslara da tavsiye ederim bravoo