Meguiars Türkiye soonunda fiyatları aşağı çekti !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet distribitörün sayfası ama eskiden buradaki fiyatlardan yüzde 30 indirimli olarak sanayideki dükkanlardan alabiliyorduk bu hafta içi sanayideki bir kaç yere ugrayıp öğrenecegim son durumu

Anladım, ben yakın zamanda bir kaç ürün alıcam buradan hayırlısıyla

evet fiatlar cok düşmüş ama cogu ürün stoklarda yok far parlatmak icin mesala

Endurance ® High Gloss Lastik Parlatıcı ve Koruyucu Jel 473ml
NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 (Boya Koruyucu Sıvı Wax) 53
NXT Generation® Insane Shine™ Lastik Parlatıcı Sprey 444 ml
ScratchX® İnce Çizik ve Leke Çıkarıcı 207ml

bu 4 ürünü 117 tl ye aldım.Nxt2 yi zaten biliyorum ScratchX i de deneyelim bakalım...

Merhabalar Arkadaşlar
opel 1.3 cdti easytronic sahibiyim aracımı alalı 7 ay oldu ön koltuklar fazlaca kirlendi öncelikle döşemeler için ayrıca torpido ve plastik aksamlar için hangi marka temizlik ürünlerini önerirsiniz?Meguiars iyi midir yada daha iyisi ve uygun fiyatlısı var mıdır?

Endurance ® High Gloss Lastik Parlatıcı ve Koruyucu Jel 473ml
NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 (Boya Koruyucu Sıvı Wax) 53
NXT Generation® Insane Shine™ Lastik Parlatıcı Sprey 444 ml
ScratchX® İnce Çizik ve Leke Çıkarıcı 207ml

bu 4 ürünü 117 tl ye aldım.Nxt2 yi zaten biliyorum ScratchX i de deneyelim bakalım...

Ayın 27 sinde sipariş ettiğim ürünlerden hala ses seda yok...

dün sanayiye baktım meguiars ın sitesiyle fiyatlar aynı eskiden oldugu gibi liste fiyatından indirim yapılmıyor.

eğer meguiars ın sitede kargo ücreti yoksa yada makul bir fiyatsa karda kışta sanayide dört dönmeye gerek yok hele birde taksit yapılıyorsa resmi siteden almak en mantıklısı.

Bu indirim ne kadar sürer ? NTX 2.0 alıcamda stokmu yapsam yada başka bir şeyler daha mı alsam acaba ?

Son düzenleme:
indirim değil aslında fiyatlar direk aşağı çekildi kalıcı yani.

fiyat zamanla illaki artacaktır ama 3er 5er.

nxt yerine fk 1000p al bence çoook daha uzun süre kullanırsın hemde daha iyi

google a yazıp denedim ilk çıkan yere gir orada satış bölümünde bulabilirsin. türkce bir sayfa ülkemizden

Geri