Meguiars Türkiye soonunda fiyatları aşağı çekti !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünler elime ulaştı ve havanın güzel olmasınıda fırsat bilerek ürünlerin üçünü uyguladım.

İlk olarak ScratchX® İnce Çizik ve Leke Çıkarıcıyı mikrofiber uygulama padi(meguiars) ile güzelce uyguladım.Kılcal çizikleri kapatmada ve lekeleri çıkarmada başarılı buldum ama çizikleri düşündüğüm gibi kapatamadı.Yinede yüzeyi oldukça parlak ve temiz bıraktı.

Hemen ondan sonra NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 (Boya Koruyucu Sıvı Wax) ı uyguladım.Zaten önceden kullandığım bir ürün olduğu için yabancılık çekmedim fakaaaat Scratchx in üzerine uygulayınca daha bir başka oldu.Araç resmen açıldı ve müthiş bir derinlikle parladı.Gören herkes ürünleri sordu, baktı ve inceledi.

Son olarak lastiklerime NXT Generation® Insane Shine™ Lastik Parlatıcı Sprey uyguladım.Uygulaması zahmetsiz ve sonuç olarak; "Bugüne kadar kullandığım en iyi lastik parlatıcı"

Tabiki arabayı böyle parlatıpta gezmemek olmaz dedim ve biraz dolaştım.Arabama hala hayranlıkla bakanları görünce çok sevindim.Ne de olsa 11 yaşında bir araç.İnşallah nazar değmez.

Sonuç olarak bu üç ürün de parasının hakkını sonuna kadar veriyor.Eski nxt bana 1 yıla yakın bir süre gitmişti.Üç ürünüde tavsiye ediyorum.Diğer lastik parlatıcı jeli kullanmadığım için yorum yapamayacağım...

jel biraz daha uzun ömürlü ama uygulaması çok zahmetli :( çok vakit alıyor birdahakine bende sprey yada köpük alıp deneyecegim

Hakan kardeş.

aldığın bu ürünleri kullanmadan önce arabaya herhangi bir boya kuruma falan yaptırdın mı? yoksa arabayı yıkayıp direk bu ürünlerimi kullandın?
Ayrıca janttaki zift, leke vs. kirleri çıkartmak için bir önerin var mı?
Birde aracın iç plastik aksamlarını korumak ve parlatmak için meguiarsın bir ürünü var mı?

Hakan kardeş.

aldığın bu ürünleri kullanmadan önce arabaya herhangi bir boya kuruma falan yaptırdın mı? yoksa arabayı yıkayıp direk bu ürünlerimi kullandın?
Ayrıca janttaki zift, leke vs. kirleri çıkartmak için bir önerin var mı?
Birde aracın iç plastik aksamlarını korumak ve parlatmak için meguiarsın bir ürünü var mı?

Kenan bey merhaba;

Aldığım ürünleri kullanmadan önce aracıma pasta cila sonrası NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 uygulamıştım düzenli olarak.Zaten aracımı aldıktan sonra 1 ay olmadan pasta cilasını yaptırdım.Pasta cila öncesindede kendim detaylı temizlik yapmıştım.Uygun fiyata bulduğum kil ve kil sıvısı(adını hatırlamıyorum) ile aracımı temizlemiştim.NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 dan çok memnun kaldığım için yeniden sipariş ettim.Daha iyi bir amatör ürün kullanmadığım sürece de bittikçe alacağım bu ürünü.

Janttaki pislik ve lekeleri çıkarmak için birçok yöntem ve değişik ürünler var ama önemli olan uzun süre bu temizliği koruyabilmesi.Benim eskiden kullandığım amatör bir ürün vardı.İlk önce fıs fıs ile gaz yağı uyguladıktan sonra balata spreyi ile temizlediğim jantı bu amatör ürünle temizliyordum ve oldukça güzel oluyordu.Üzerinede yine NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 geçip parlaklığını sağlıyordum.Bu şekilde en az 3-4 ay jantlarım sıfır gibi kalıyordu.Şu sıralar ise jant için bir ürün kullanmıyorum ama meguiarsın ürünleri oldukça iyi.Size tavsiye edeceğim ürünler şunlardır:

-Hot Rims® All Wheel Cleaner (Jant Temizleyici ve Parlatıcı) 710 ml.
-Gold Class™ Bug & Tar Remover (Böcek ve Zift Kalıntısı Temizleyici) 473ml.
-Quik Interior Detailer™ 16 oz

Ayrıca boya koruma öncesi kil ile temizlik ve ScratchX® İnce Çizik ve Leke Çıkarıcı ile yapılan uygulama, boya korumayı daha kalıcı yapıyor.Parlaklık ve kadifemsi his ise en az iki kat artıyor...

Görüşmek üzere...

teşekkür ediyorum. Hakan bey.

şuan havalara pek güvenemediğim için biraz daha güzelleşmesi için bekliyorum. sonrasında dediklerinizi uygulayacağım. bakalım sonucun güzel olacağına inanıyorum.

Peki ben öncelikle pasta cila yaptırmadan direk yıkamadan sonra NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 kullansam her hangi bir sakınca yada sıkıntı olur mu?

İyi günler.

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum. Hakan bey.

şuan havalara pek güvenemediğim için biraz daha güzelleşmesi için bekliyorum. sonrasında dediklerinizi uygulayacağım. bakalım sonucun güzel olacağına inanıyorum.

Peki ben öncelikle pasta cila yaptırmadan direk yıkamadan sonra NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 kullansam her hangi bir sakınca yada sıkıntı olur mu?

İyi günler.
Rica ederim Kenan bey;

Sakınca yada sıkıntı olmaz.Aracınız çok güzel parlayacaktır ama daha iyi sonuç elde etmek için söylediklerimi uygulayabilirsiniz.Kolay gelsin.Allah kaza bela vermesin...

Geri