Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

70 lik corsayı chip ile 120 bg yapabiliyorla o adamın elinden öperim..

test sürüşüne beklerim..

tabi yerli olması fiyatta büyük etken..ama bi o kadar götürdüğünüz yer dürüst çalışıyormuş..tempraların ön takım zaafıda olmasa güzel araba dicem..

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Hoca senin arabaya Beyin olarak DELCO yu takmışlar..Henüz EProm Key leri kırılamadı..Ama bir gelişme olursa burdan duyururum..Sen yinede Superchips i bi yokla..

Superchips'in listesinde yok hala maalesef, zaten Onno Usta'ya sordum o da olmaz dedi.Yalnız şöyle bir durum var, Dbilas'a aracın beynini gönderirsen onlar upgrade edip geri kargolayabiliyorlar sana.Mesela Flowtec Intake Kit'in fiyatına Motor Management Upgrade de dahil.Onlar nasıl yapabiliyor?Ayrıntılar için www.dbilas.com 'a bakabilirsin...

skyeye' Alıntı:
Superchips'in listesinde yok hala maalesef, zaten Onno Usta'ya sordum o da olmaz dedi.Yalnız şöyle bir durum var, Dbilas'a aracın beynini gönderirsen onlar upgrade edip geri kargolayabiliyorlar sana.Mesela Flowtec Intake Kit'in fiyatına Motor Management Upgrade de dahil.Onlar nasıl yapabiliyor?Ayrıntılar için www.dbilas.com 'a bakabilirsin...

ABİ SEN BEYİN KİRALA BİR TANE .SERVİSLERDE FALAN VARDIR KENDİ BEYNİDE YOLLA DBİLASA KURTUL ABİ ŞU ARAŞTIRMA İŞLERİNDEN.:D:D:D

ustacım bu chip olaylarından anlarmısın elektronik oldugundan dolayı, ben anahtarcıyımda içinden cıkamadıgım bir nokta varda o yüzden soruyorum

ChipTuning de dimsport un üstüne tanımam..Yanlız biraz bekleyelim mutlaka çok geçmeden senin arabanın beyni türkiyede programlanabilen ECU list e dahil olacaktır..

Mehmet Gazihan' Alıntı:
ChipTuning de dimsport un üstüne tanımam..Yanlız biraz bekleyelim mutlaka çok geçmeden senin arabanın beyni türkiyede programlanabilen ECU list e dahil olacaktır..

Abi daha kaç sene bekleyecez.Twinport piyasaya çıkalı 3 seneden fazla oldu.Chip yapılamadığı için dereceli vs. olayına da giremiyorum avans ayarı yapılamayacak diye.Vallahi sırf bu yüzden arabayı satıyodum...

Mehmet usta aramıza hoşgeldin ve hemen milleti etrafına topladın :)
Eğer benim 1.7 yi 120 Bg yap elini öperim Burdan taaa oraya kadar gelmeyen de noolsun :)

Geri