Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

Malesef şirkette msn yok...
Turboda yapılan işlemlerden bahsedebilir misiniz?
Chip + KAT iptali ve susuturucuların ipital edilip eksoz hattının kalınlaştırılması + Hava filitresi ile ne elde ederiz? işlem ne kadar zamanda tamamlanır? ve tabiki maliyet ne olur?

Selam Mehmet Usta geçen konuşmuştuk hatırlıyor musun? 10 gün sonra istanbuldayım allah nasip ederse.
sen detayları msn'DE KONUŞALIM DEDİN AMA İŞYERİMDE MSN YASAK. rica etsem tel no verir misin?

Usta Benim 2.0 Vectra Cd Motorunda Sorun Var Motorda Normalden Fazla Ses çikariyo. Burda Gösterdim Her Biri Bişey Diyo
Biri Yatak Vuruyo Rektefiye Olmasi Lazim Diyo Bi Ri Yağ Subaplari Vuruyo Diyo Motor Yağ Yakmiyo Sadece Yüksek Ses Oda 3000 Deviri Geçtikten Sonra Başliyo Motor Benzinli Dizel Değil.2000 3000 Ytl Masraf Diyolar Subaplari Değişirsede 1500 Ytl Alirlarmiş Sence Ne Yapmaliyim

usta ses dipten gelmiyo tak tak tak ta fazla değil burda bi usta dediki motor fazla üflemiiyo rektefiye durumu yok sadece subaplar değişecek oda 1500 ytl tutar dedi yardımcı olursan sevinirim

ben sadece motorun ne durumda olduğunu anlamadım rektefiye işimi yoksa sadece basit bir subap değişimi mi

Usta bende 2001 corsa c var.Ben aracımım performansı artsın falan demiyorum.Bir yıldır çözülemeyen arıza çözülsün yeter.Arıza şöyle;araçta sıralı lpg sistemi var.Bazen ilk çalıştırmada bazen yolda seyir halinde iken,motorun silindirinin biri devreden çıkıyor.Tabi ki araç kapaklanıyor.Motor arıza lambası yanıp sönüyor.Bazen arıza çabuk geçiyor,bazende günlerce devam ediyor.Arıza kodu olarak P300,P301 falan veriyor,kötü ateşleme diyorlar.Usta en son motor tesisatını değiştireceğini söyledi.Yardım ve fikirlerini bekliyorum.

Geri