Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

ustam saygılar,
aracım 90bg 1.3 cdti astra h. şu internette satılan cr power box lardan alıp aracıma takmayı düşünüyorum. forumdan okuduğum kadarıyla bu parçadan çok takmışsın araçlara. sorum şu; box vites aralarının uzamasına da sebep oluyormu. yani 5000 devirlere doğru sürekli güç alıyormuyum motordan. yoksa sadece ilk devirleremi etki ediyor.

hoca slm sana ben xenon takmak ıstıyorum buldum şirinevlerde bı mekan 190 ytl montaj dahıldıyo ama 8000 lik. arkadaşlarım sakın dıyo 12000 taktır dıyo bakan donsun bı daha baksın dıyo gercekten bu kadar fark edermı bırde bende angel ayes var mercek li mercek işigi kırıyo hemde fena kırıyo yani bırı anyaya bırı konyaya bakıyo xenon taksam genede kırarmı işigi

ustam saygılar,
aracım 90bg 1.3 cdti astra h. şu internette satılan cr power box lardan alıp aracıma takmayı düşünüyorum. forumdan okuduğum kadarıyla bu parçadan çok takmışsın araçlara. sorum şu; box vites aralarının uzamasına da sebep oluyormu. yani 5000 devirlere doğru sürekli güç alıyormuyum motordan. yoksa sadece ilk devirleremi etki ediyor.

hayır box da sürekli güç yok..

sürekli gücü hatta devir yükseldikçe artan gücü chiptuning ile sağlıyoruz..

Ama vitesler uzamaz aksine kısalır..Box negatif yönde asla etkilemez motor performansını..

hoca slm sana ben xenon takmak ıstıyorum buldum şirinevlerde bı mekan 190 ytl montaj dahıldıyo ama 8000 lik. arkadaşlarım sakın dıyo 12000 taktır dıyo bakan donsun bı daha baksın dıyo gercekten bu kadar fark edermı bırde bende angel ayes var mercek li mercek işigi kırıyo hemde fena kırıyo yani bırı anyaya bırı konyaya bakıyo xenon taksam genede kırarmı işigi

bilmemki..xenondan anlıyan birilerine sormak lazım..

Ama far ayarı ampullu bozuksa xenonda daha çirkin bir görüntü oluşur..

Aynen trafikte 12 000 in keyfine dicek yok..

ustam bi soru da benden

vectra c 1.6 05
araca ilave 15-20 beygir nasıl katarız.
şöyle 1-2 de uzayalım..

teşekkürler selamlar..

kolay lık la yapılabilecekler ;

performans bujileri
havafiltresi
headers ve komple eksoz
100 oktan benzin (:

bunlardan sonra biraz vakit ve nakit gerektiren işlemler başlar..

senin motora göre headers olsa gerek hazır..

kaportacı var buralarda ama tanımam etmem..

team opele danış sen o işi

Geri