Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

Ustam selamlar..Katkıların için teşekkürler gerçekten tebrik ederim engin bilgilere sahipsin..
Benim sorum şu aracıma Elektrikli katlanır ayna özelliği yapmak istiyorum ne dersin?orjinali gibi olur mu acaba?elimle kapatıp acmaya bıktım.

Mehmet ustacım selamlar kolay gelsin

Bende 99 model Vectra B 2000 cc 136 hp X20XEV motor kodlu bi araç var ekstra olarak headers ve 61'lik komple boruyla gelmekte vede son susturucu olarakta ss mevcuttur.Malum yazılım ihtiyacım var nasıl bir yol izleyebiliriz..

Ustam selamlar..Katkıların için teşekkürler gerçekten tebrik ederim engin bilgilere sahipsin..
Benim sorum şu aracıma Elektrikli katlanır ayna özelliği yapmak istiyorum ne dersin?orjinali gibi olur mu acaba?elimle kapatıp acmaya bıktım.

(: neden olmasın..

ustam foruma katkın ve bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler....Bir sorum olacak...Corsa 1.7 dti için carbon clean düşünüyorum...Ne gibi faydaları olur (siyah duman atması,motor sağlığı vs... açılarından) Fiyatı şu an ne kadar? Birde opelim.net üyeleri için kampanyalar ne zaman başlıyor CC yi de kapsar mı ? :) tekrar teşekkür ederim....Böyle bilgili ve konuda olan uzmanlığın harikulade gerçekten....Saygılar...

tsi ları 140 ve 170 diye biliyodum hatta 170 likler gt oalrak gezyiyo piyasda seninki 122hp yazıyo

demek iyi araştıramadık netten :(

3motorun yazılımı da birbirine uyumlu.218de dewir kestiğini hissediyorum ama yetmiyor:)chip gerekliyse mecbur paşa paşa 2seneyi bitirmeyi beklemek gerekecek.(başarılı motor olduğunu ancak diğerlerine göre çok daha titreşimli çalıştığından falan bahsetmişlerdi.hele ki başka bi forumda da 1senede motor yiyen tsi örneğini gördükten sonra garanti işini çok takıyorum)

ustam foruma katkın ve bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler....Bir sorum olacak...Corsa 1.7 dti için carbon clean düşünüyorum...Ne gibi faydaları olur (siyah duman atması,motor sağlığı vs... açılarından) Fiyatı şu an ne kadar? Birde opelim.net üyeleri için kampanyalar ne zaman başlıyor CC yi de kapsar mı ? :) tekrar teşekkür ederim....Böyle bilgili ve konuda olan uzmanlığın harikulade gerçekten....Saygılar...

Carbon clean her halukarda faydalı olacaktır..Yalnız senin arabanın motorunun manifoldu kurumla doldurma gibi bir kötü huyu var..bunun için manifolda fiziksel kurum temizliği uygulanmalı mutlaka..

mehmet abi 2 sorum olcak.
Öncelikle chip tuning benim aracın performansını direk etkilermi yada güç artışı olurmu( 1.6 16 V 2001 Astra G)
İkinci sorum carbon Clean yaptırmanın bana faydası olur mu?

Geri