Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

Şu an için bulunduğum şehir haricinde size herhangi bir çözüm üretemem...

1.3 CDTI turbosu kapasitesi çok düşük bir charger dır..Üzerine fazla gitmeye gerek yok..Chiple 90 hp yeter..

Mehmet usta yazılarına 1 senedir takip ediyorum çok yaralı bilgiler veriyosun saolasın.Benim de sana bir sorum olucak aracım 2005 corsa cdti enjoy.Aracı en son 45000 bakımına sokmuştum ve sokmadan önce rölanti yüksek çalışıyordu soğukken 1200 gibi ısınınca 1000 gibi çalışıyordu.Daha sonra rölantiyi düşürdüler bu seferde 650-700 gibi çalışmaya başladı ve takırtı sesi gelmey başladı.Daha sonra başka servise giderek rölanti programı yaptırdım ve şu an 850-900 gibi çalışıyor ancak takırtı sesi hala gitmedi.Ve debriyaja bastığım zaman bu takırtıyı kesiyor.Ne gibi bir problem olabilir.şimdiden yardımların için teşekkürler.:good:

Araçlarımızın debriyaj bilyası ayağımızı pedalda unuttuğumuzdan sebep çabuk bozuluyor..Bu bahsettiğiniz ses de bunu açıklıyor..Debriyaja basıldığında kesilen bu ses yüksek olasılıkla debriyaj bilyasından geliyor..

Değiştirilmesi gerekmekte..

mehmet abı baskı balatayı degıstırıcem bı turlu ne marka alıcamı bılmıyorum tıtreme yaparmıs bana bı kac marka tavsıye edermısın anlamadıgım bı konuda var bı yerde 350ıse bı yerde 540ytl aynı marka taklıtlerı varmıs dıyorlar ... sımdıden tskrler

200-300 ytl arası SACHS öneririm burak..Valeo çok dandik..

300 Nm tork bascaz..diğerleri dayanamaz,

tskrler mehmet abı kafama karıstırdılar parcacılar o tıtreme yapar o tmm olmaz valeo al luk al en ıyısı deneyımlı bırını sormaktı...tekrar tskler. chıpın parasını baskıya dokucez ıscılıkle beraber :(

Son düzenleme:
Megachips bugünden itibaren,

Mithatpaşa Caddesi No:151 BP Karşısı atakent-Ümraniye

Adresinde hizmet vermeye başlamıştır.

Tüm siteye hayırlı olması dileğiyle..

wol_error.gif
Buraya Tıklayarak İmajı küçültebilirsiniz...
work1ct7.jpg

Geri