Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

merhabalar ben foruma almanyadan katiliyorum benim de sizden ögrenmek istedigim seyler var yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler.1.9 cdti 150.hp zafira kullaniyorum chip taktirmayi cok istiyorum ama önce arastirmak istiyorum bir kac firma ile konustum opel icin yapan kalite firmalar hepside hic bir sorun olmaz diyorlar fiyati da ortalama 800 eura 30 hp ve 60 nm getiriyor diyorlar ama bazi kullanicilardan duydum debriyaj belli bir km den sonra kalkislarda arabayi titretiyormus ama chip den mi olduguda belli degil bu araclarda yaklasik 30,000 km lerde beni aydinlatirsaniz sevinirim arabam 40,000 km de avantaj ve dezavantajlariyla simdiden tesekkürler.

normal standartlarda alınacak olan +30 hp ve +60 nm nin düzgün kullanımda debriyajınızı zayıflatacağınız düşünmüyorum..

800 euro da çokmuş..

biz burda 400 lerden yapıyoruz..

normalinde 150 den 500 euroya diger markalar var ama benim sorduklarim irmischer,steinmetz ve lexmaul bu markalari sizde iyi tanirsiniz sadece opel icin calisan kalite firmalar dogal olarakta fiyatlari yüksek, dogru sizde cidden uygun fiyat ama benim diger problemim arabanin 2 yila yakin garantisi var o yüzden burda yaptirmak istiyorum bu firmalarin disinda ki firmalar garantiyi tanimiyor. yardimci oldugunuz icin ben size tesekkür ediyorum hayirli isler iyi bayramlar.

mehmet usta benim problemim 2001 model 1.7 dtı astra ya soğutma ahtopot hortumu bulamıyorum bursada aradım bulmadım. şimdilik 1.7 corsa larınkini kullanıyorum deforme olmya başladı acaba yan sanayi nerden bulabilirim

ustam benim araba stop ediyor farsensöründe ilk carbon cleandan sanıyordum ama sonra dikkat ettim far sensörü kapalı olduğu vakitler stop etmiyor ama far sensörü açıkken farlar devreye girdikden sonra yada devreden otomatik çıkarken araba aniden stop ediyor

misal geçen gün tünele girdim tünelde far sensörüne aldım arabayı bir sorun olmadı ama tünelden çıkdım haliyle araba farları otomatik kapadı ama araba aniden stop etti ilk carbon clean e bağlamışdım ama şimdi benim görüşüm xenon lardan kaynaklı far sensörü

sizin görüşünüz nedir ??

benim araçta bu aralar anormal gürültü yapmaya başladı rolantideyken. zaten sesi traktör gibiyidi eskiden, şimdi daha beter oldu. sanki turboda daha gürültülü artık. özellikle yüksek hızda bi uğultu duymaya başladım. araç 57.000 kmde şu anda. 50.000 iken şarj dinamo kasnağı çatladı, değiştirdim. sorun ne olabilir?

Geri