Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

Mehmet usta benimde iki sorum olucak. 2001 astra elegant sahibisiyim. Arabamın motor beyni yakıt pompasına ve gaz pedalına besleme yapmıyor. Beyin değişecek tamam da tekrar aynı sorunu yapar mı beyin?

mehmet abı nasılsın oncelıkle benım bı sorum olucak sana abıcım sabah arabayı calıstırdıgımda km yazısının olgugu yrede saat yazan yerde ınsp dıe bı yazı cıktı 2 senedır bınıyorum ama ılk defa boyle bı yazı cıktı nedır abıcım acaba opel corsa 1.7 dtı sımdıden tesekkurler abıcım

servis git dior alet :)

Mehmet in bugün yanındaydım işine gerçekten önem veren güvenilir ve ilgili bir kişi.Bir tanıdıgım var belki tanırsın göztepe sanayi de (isim vermiyim)birlikte calısmıssınızİsmi Yunus bilgisayarla ilgileniyo o da seni baya bi met etti.

hava filtresi

Mehmet Bey..öncelikle merhaba...bilgi almak istediğim konu kutu içi performans hava filtreleri...bu tip filtrelerin motora güç olarak katkısı var mıdır? Yani bizim astra 1.3 sedanlarda kullansak faydasını görür müyüz? bu konudaki izlenimleriniz nelerdir? Fiyat olarak 120 tl gibi..yoksa standart hava filtreleriyle devam mı edelim..Saygılar..

teşekkür ederim..yakın gelecekte izmire yolunuz düşecek mi?..sygılar..

abi bendede 2001 dizel var araba sabahları çok zor gidiyo birazda deviri kaçırınca arıza ışıgı yanıyo bi anormallik varmıdır. acaba ısınıca canavar gibi ama :D

mrb . ilk defa bir dizel araç aldım 2003 corsa 1.7 dtı . standart olarak kaç bin devirde vites atmalı kaç bin devirde seyir etmeliyim . yardımcı olurmusunuz.

Geri