Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

mehmet ustam bu carbon clean yapılırken kullanılan sıvılar motordan motora farklılık gösteriyormuş 2 çeşit sıvı varmış yanılmıyorsam bizim 1.3 cdtilar için hangi sıvıyı önerirsin böyle bi uygulama mevcutsa eğer?

dizel ve benzinli nin sıvıları farklı..

Carbon Clean marka Diesel System Cleaner aracına uygun olan sıvı..

slm mehmet usta bende 2001 vectra 2.0 dti var daha yeni aldım araç çok güzel fakat sabahları geç çalışıyor gün içinde normal bunun nedeni ne olabilir...

sizin araç da mustafa bey inki gibi hava alıyor olabilir..En basitinden bir çekvalf kullanılarak önlenebilir..

saolun ustam yaz sonu gibide bi chip işim olucak ozamanda yardımlarını diliycem inşallah.

selam arkadaşlar zamanım oldukça sitenizi ziyaret ediyor istifade ediyorum dizel kullanan arkadaşların sorunları birbirine yakın bende 2003 vectra 2.2 dtr var geç çalışma bana göre 2.2 çekiş problemi var daha önceki aracım 2.0 i vectra idi onunla kıyasladığım için söylüyorum servise göütürdüğümde herhangi arıza yok deniyor mazotu değiştirmem önerildi bende opetten shelle geçtim sorun devam ediyor.tecrübesi olan arkadaşların cevabını bekliyorum teşekkürler

Bi gücünü ölçtürün isterseniz, belki standart gücünü üretebiliyor, ama size az geliyor olabilir..

08 Model Opel Combo 1.3 CDTI araca sahibim. Aracım su an 17.000 Km'de. Aracıma 20.000 olduğunda ileri de daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için yapmam gereken şeyler nelerdir?

Kafama takılanlar;

- 20.000 Km'de Carbon Clean yaptırmam gerekir mi?
- Würth marka mazot katkısı kullanmamı önerirmisiniz?
- Buna benzer ufak ama katkısı büyük önerebileceğiniz püf noktalar nelerdir?

mehmet hocam. 10 gün yatan astra h 1.3 dizel arabayı ilk gün ve 2. gün kullandığımda hareket halinde iken gaz kesme problemi oldu. 3000 devir 90-100km hızla giderken 7-8 saniye boyunca gaza yüklendiğim halde, gaz sesi geldi, devir göstergesi tepki verdi, arıza lambası yanmadı ama araba gaz almadı. Kesin turbo arızasımıdır yoksa kurum veya depoya çöken pis yakıt sebep olabilir mi?
bu arada 2 haftadır kullanıyorum bir daha tekrarlamadı.

Son düzenleme:
08 Model Opel Combo 1.3 CDTI araca sahibim. Aracım su an 17.000 Km'de. Aracıma 20.000 olduğunda ileri de daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için yapmam gereken şeyler nelerdir?

Kafama takılanlar;

- 20.000 Km'de Carbon Clean yaptırmam gerekir mi?
- Würth marka mazot katkısı kullanmamı önerirmisiniz?
- Buna benzer ufak ama katkısı büyük önerebileceğiniz püf noktalar nelerdir?

bütün bunları www.dizelim.com da detaylı olarak anlattım..

Geri