Merhaba Arkadaşlar :)

Ynt: Merhaba Arkadaşlar :)

teşekkürler :)

clawfingerr link' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar. 140 hp :)))) haber alırsam hemen yazarımmm  ama beklemek ne kadar zormuş yaaa :))

sizi de davet ediyoruz topigimize

aracımızı beklerken yaşadığımız heyecanlar...

hocam ilk başta hosgeldınız aracınızda hayılrı olsun daha sonra kolay gelsın beklemek gercekten zor

yaramaz06 link' Alıntı:
hocam ilk başta hosgeldınız aracınızda hayılrı olsun daha sonra kolay gelsın beklemek gercekten zor

teşekkür ederim. Gerçekten çok zormuş....

Bende geçen hafta yeni astra sport dizel siparişi verdim. Nisan 15 de geleceğini söylediler. Acaba satmak için yalan söylemiş olabilir mi?

sanmıyorum poyraz bey sitede bikaç kişi sizin gibi ayın 15 ini bekliyorlar zannedersem

akcaylıastra link' Alıntı:
sanmıyorum poyraz bey sitede bikaç kişi sizin gibi ayın 15 ini bekliyorlar zannedersem

genelde araçları iki aylı partiler şeklinde getiriyorlar.. anladığım kadarı ile GM stok sistemi ile çalışmıyor. herhalde JIT (Just In Time) olabilir.. pek mantıklı gelmiyor ama... araç siparişe göre, ülkeye göre, üretim bandında oluyor... gemiye bindiriliyor ve gümrüğe giriş yapıyor.. herhalde talep miktarına göre opel Türkiye belirli rakamı iletiyor....

Clawfingerr arkadaşımız güzel bir Fiesta 1.4 96hp aldı arkadaşlar..

hayırlısı olsun. neden fikir değiştirdi acaba?

Zaten Fiesta da da aklı kalıyordu bir süre daha B segmentiyledevam edecek anladığım kadarıyla.

İstediğini almış oldu ama, kullanımı rahat ve zevkli bir mini Fiesta ve 3kapılı 77hp Punto sundan sonra gayet güçlü geldi..

Geri