MERHABA ODAK BAYRAMPAŞA DAN SELAMLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diikey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: MERHABA ODAK BAYRAMPAŞA DAN SELAMLAR

welllcommee

welllcommee

Burock3427 link' Alıntı:
Hoşgeldiniz Murat Bey,

Hemen sıcağı sıcağına gelmişken şu yol bilgisayarı konusunu sorayım size. Yurtdışı araçlarda çok satırlı yol bilgisayarı görüyoruz Astra J'lerde. Hani tek ekranda birden çok bilgiyi görebildiğimiz. Türkiye'deki tek ekranda tek bilgi veren yol bilgisayarlarımızı buna dönüştürmek için ne yapmamız gerek. Donanımsal bir şey olduğunu sanmıyorum. Yazılımdan haledemezmiyiz?

Aşağıdaki gibi:

h768l.png
Öncelikle Hoş geldiniz.bu konuda bizi aydınlatır mısınız?Almanyadaki tüm Sedan kasalarda bu yol bilgisayarı var.Türkiyedeki Sedan ve HB kasaya bu güncelleme gelecek mi.Mümkünse Sedan ve HB kasaya ayrı ayrı bakar mısınız bu güncelleme var mı diye?teşekkürler..

welllcommee

welllcommee Murat bey; edition aracım için turbo modellerinde olan krom egzoz ucu arıyorum orjinal çıkma da olabilir temin edip bana gönderebilirseniz memnun olurum , buradaki sanayide egzos modifiyecisinde orjinalindeki gibi tamponun altını oydurup öyle taktırıcam sizin de öneriniz varsa dikkate alıp ona göre uygulatırım. Birde nette en yakın bunu buldum acaba nasıldır?
http://www.hepsiburada.com/liste/jsv-racing-egzoz-ucu-paslanmaz-celik-09/productDetails.aspx?productId=otsv1800700011844&categoryId=26051&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d26051%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d96%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dotsv1800700011844%26fh_lister_pos%3d101%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574_26051%257d%26fh_refview%3dlister

sallierim link' Alıntı:
Öncelikle Hoş geldiniz.bu konuda bizi aydınlatır mısınız?Almanyadaki tüm Sedan kasalarda bu yol bilgisayarı var.Türkiyedeki Sedan ve HB kasaya bu güncelleme gelecek mi.Mümkünse Sedan ve HB kasaya ayrı ayrı bakar mısınız bu güncelleme var mı diye?teşekkürler..
BÖYLE BİR GÜNCELEME OLUP OLMAYACAGINI ÖGRENMEK ZOR.ANCAK TÜRKİYEYE BÖYLE BİR SAATLİ ARAÇ GELDİGİNDE İNCELEME YAPILARAK BİRŞEYLER ELDE EDİLEBİLİR.AMA YİNEDE BİR ARAŞTIRMA YAPACAGIM.

niko22 link' Alıntı:
welllcommee Murat bey; edition aracım için turbo modellerinde olan krom egzoz ucu arıyorum orjinal çıkma da olabilir temin edip bana gönderebilirseniz memnun olurum , buradaki sanayide egzos modifiyecisinde orjinalindeki gibi tamponun altını oydurup öyle taktırıcam sizin de öneriniz varsa dikkate alıp ona göre uygulatırım. Birde nette en yakın bunu buldum acaba nasıldır?

G֖NDERDİGİNİZ  EKSOZ UCUDA TAKILABİLİR FAKAT PASLANMAZ OLUP OLMADIGI MUALLAK.֖NCELİKLE ORJİNAL EKSOZ UCU OLARAK ELİMİZDE 2 MODEL VAR  140 TL 200 TL FİYATLARI .VAR.

Bayağı pahalıymış, resim koyabilirmisiniz.

Geri