Merhaba Opelci Dostlar

bugrakorkmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gmail.com
Merhaba arkadaşlar,
Kısmet olursa hafta içerisinde Opel J Cosmo 1.3CDTI + sunroof + nav? aracımın siparişini veriyorum.Kafama tek takılan orijinal CD500 mü sipariş etsem yoksa Bayide Navimaster nav. takabiliyorlarmış.Onumu taktırsam bilemedim...
Herkse selamlar

Ynt: Merhaba Opelci Dostlar

Merhaba sn. Bugrakorkmaz

Oncelikle simdiden hayirlisi olsun diyorum sectiginiz opsiyonlar guzel, nav. Konusunda cok fazla bilgim yok onunla ilgili anlayan arkadaslar yardimci olur.

Saygilar.

foruma hoşgeldin. aracın şimdiden hayırlı olsun. en üst model secerek dogru bir tercih yapmışsın.

Aracın hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsın. Navigasyonda ise bende cyclone var ve gayet memnunum. Navigasyonun yanı sıra DVD,TV,geri görüş kamerası, bluetooth ile telefon bağlantısı gibi özellikler mevcut.

hayırlı olsun... Çok özellik mi yoksa az özellik ve orijinallik mi diye düşünüp karar verin... ama opel in navigasyonu çok yetersizdir bilginiz olsun...

hayırlı olsun şimdiden
ben de cyclone kullanıyorum çok memnunum
navimaster de sanırım benzer bir navigasyon aracı orjinalin harita konusunda eksikliği var biraz
güncelleme konusunda sonradan takılan cihazlar daha verimli

cyclone dedğiniz şey tv dvd sistem mi ?
abo... ben ısrarla istemiştim, adamlara getirin 2 bin fazladan vercem dedim...
öyle bir şey tc için getirilemiyor .. üzgünüz demişlerdi bana...
:( nie yalan söylemişler bana yaaa

bu arada kardeşim buraya hoş geldin...
bi yerden tanıyorum sanki ama  sizi rockkkkk
farklı bi yerde tekrardan buluşmak güzel...

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
Cylone ve Necvox 'u forumda son 1 haftadır hep okuyorum.Ancak buradaki bayi bana geri bildirimlerden yola çıkarak NaviMaster'ın sorunsuz ve araç'a monte işleminin çok başarılı olduğunu belirtti.Geri görüş kamerası için tampon delinmiyormuş, plaka lambasının olduğu yere monte edilmekteymiş.Aranızda NaviMaster kullanan varmı acaba?
Ses ve görüntü sistemleri kısmınada yazdım ama henüz bir yorum ve cevap gelmemiş.Herkese şimdiden teşekkürler.

aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermesın bence orjınal navi den şaşmayın derim

Malesef sipariş edemiyormuşuz.Sağolsun satış temsilcisi arkadaşım sipariş verilebilir demesine rağmen bölge müdürlüğünden aldığı bilgiye göre 30 Eylül den önce özel sipariş araç kabul etmediklerini iletti.Bizde araçsız kalmış olduk anlıcanız..

Geri