Merhaba Opelci Dostlar

Ynt: Merhaba Opelci Dostlar

fabrikanın temmuzda tatilde olmasından kaynaklı bir durum sanırım.
bende siyah 1.3 cdti cosmo+sunroof+cd500 düşünüyorum Allah nasip ederse.belki yeni gelen seride cd500 ler navi olarak biraz daha kullanışlı ve güncel olur.
kışa doğru fiyatlarında ineceğini düşünüyorum hayırlısı bakalım beklemedeyiz.bu kombinasyon için aracın geliş süresi tahmini ne kadar olur?
birde serviste boya ve koltuk koruma yaptırmak daha mı iyi olur?

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Malesef sipariş edemiyormuşuz.Sağolsun satış temsilcisi arkadaşım sipariş verilebilir demesine rağmen bölge müdürlüğünden aldığı bilgiye göre 30 Eylül den önce özel sipariş araç kabul etmediklerini iletti.Bizde araçsız kalmış olduk anlıcanız..
2012 ler çıkmaya başladığında alıyorlar o zaman. Araçta ne gibi özellikle istiyorsunuz ki illa özel siparişi bekliyorsunuz? Zaten Eylül den sonra özel sipariş verseniz 1-2 ay daha bekletirler, kasımda fln anca alırsınız. Şuan ellerindeki araçlardan size en uygun olanı almayı neden düşünmüyorsunuz?

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=bugrakorkmaz link=topic=1826.msg39621#msg39621 date=1310452717]
Malesef sipariş edemiyormuşuz.Sağolsun satış temsilcisi arkadaşım sipariş verilebilir demesine rağmen bölge müdürlüğünden aldığı bilgiye göre 30 Eylül den önce özel sipariş araç kabul etmediklerini iletti.Bizde araçsız kalmış olduk anlıcanız..
2012 ler çıkmaya başladığında alıyorlar o zaman. Araçta ne gibi özellikle istiyorsunuz ki illa özel siparişi bekliyorsunuz? Zaten Eylül den sonra özel sipariş verseniz 1-2 ay daha bekletirler, kasımda fln anca alırsınız. Şuan ellerindeki araçlardan size en uygun olanı almayı neden düşünmüyorsunuz?
[/quote]
Kendi adıma konuşayım, Perşembe günü bayim ile telefonda anlaştık.Beyaz Sunrooflu Cosmo araç artı serviste Navimaster Nav. takılacaktı.Ama benim asıl istediğim araç Sunroof +9 CD500 navi idi.Bana bölge müdürü ile yaptıkları konuşmada 2-3 gün bekleyip beklemeyeceğimi sordular.Yeni bir gemi gelicekmiş içerisinde belki istediğiniz araç vardır dediler.Dedim olru.Neyse Pazartesi dönücez size dediler.Tamam dedik.Pazartesi ilk gelen telefon ( GEMİDE ARAÇ MALESEF YOK ) şeklinde oldu. 20 dk sonra ikinci Telefon....
( SİZİN ARACI BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SATMIŞ BİR BAŞKA BAYIYE) ...
Gelde sinir olma...
işbu durum gerçekleşince yapabileceğim başka bir alternatif kalmadı.Ya gidicem golf alıcam yada beklicem..
Bakalım zaman göstericek ne olacağını..

bugrakorkmaz link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=1826.msg39626#msg39626 date=1310453246]
[quote author=bugrakorkmaz link=topic=1826.msg39621#msg39621 date=1310452717]
[/quote]
Kendi adıma konuşayım, Perşembe günü bayim ile telefonda anlaştık.Beyaz Sunrooflu Cosmo araç artı serviste Navimaster Nav. takılacaktı.Ama benim asıl istediğim araç Sunroof +9 CD500 navi idi.Bana bölge müdürü ile yaptıkları konuşmada 2-3 gün bekleyip beklemeyeceğimi sordular.Yeni bir gemi gelicekmiş içerisinde belki istediğiniz araç vardır dediler.Dedim olru.Neyse Pazartesi dönücez size dediler.Tamam dedik.Pazartesi ilk gelen telefon ( GEMİDE ARAÇ MALESEF YOK ) şeklinde oldu. 20 dk sonra ikinci Telefon....
( SİZİN ARACI BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SATMIŞ BİR BAŞKA BAYIYE) ...
Gelde sinir olma...
işbu durum gerçekleşince yapabileceğim başka bir alternatif kalmadı.Ya gidicem golf alıcam yada beklicem..
Bakalım zaman göstericek ne olacağını..
[/quote]
Bu yorumu biraz geç yazıyorum farkındayım, siz zaten doğru tercihi yapmışsınız :) Böyle durumlarda, gerek araba gerekse başka bir ürün olsun farketmez, kapora yatırmadıktan sonra kolay kolay size ayırmıyolar, telefonda ayırıcaz deseler bile. Daha önce benimde benzer bir durum gelmişti başıma.

İyide beni bekleten kendileri :) 20 defa para vermeyi teklif ettim gerek yok dediler.Gerçi satış temsilcisi arkadaşımdır.

Geri