MERHABA

kacsukru1979

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
BENİM ARACIM 2013 ASTRA J SİYAH ARACIMDA GÜNEŞ YANIKLARI VAR NE YAPMAM GEREK
SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM BU CUMARTESİ SERVİSE GİDECEĞİM AMA BEN ARACIMI BOYATMAK İSTEMİYORUM

Ekli dosyalar

• 20190126_165400[1].webp
    20190126_165400[1].webp
    269.1 KB · Görüntüleme: 172
Hocam aracınızda daha önceden boya yoksa yetkile servise giderek boya konusunda şikayette bulunabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam paslanma konusunda 10 yıl garanti veriliyor. Bu konuda baskı yapabilirsiniz, bunun sonun paslanmaya gidecek diye.

• Beğen
Tepkiler: kacsukru1979
Hocam aracınızda daha önceden boya yoksa yetkile servise giderek boya konusunda şikayette bulunabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam paslanma konusunda 10 yıl garanti veriliyor. Bu konuda baskı yapabilirsiniz, bunun sonun paslanmaya gidecek diye.
eyvallah kardeşim

Merhabalar, aracım Astra H 2006 model Led mapul için yardım rica ediyorum konu açtım ama kimse dönüş yapmadı :(

Merhabalar, aracım Astra H 2006 model Led mapul için yardım rica ediyorum konu açtım ama kimse dönüş yapmadı :(

Merceksiz xenon ve ledler konusunda malesef önyargılı birisiyim. Benim gibi gözlük kullanan kişileri gece kör ediyor bu ampüller :(

Merceksiz xenon ve ledler konusunda malesef önyargılı birisiyim. Benim gibi gözlük kullanan kişileri gece kör ediyor bu ampüller :(
Doğru o konuda haklısınız lafım yok, ama 2 aracım da japon gurubu idi, gayet düzgün uyuyordu alıştım bu yüzden takmak istedim ama maalesef araştırdığımda hepsinin uymadığını öğrendim. acaba yardımcı olabilecek var mıdır yönlendirebileceğiniz yada kulanan biri

Restorfx araştırın hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakayım hemen kullandınız mı ondan

Pasta cila uygulaması var

Pasta cila uygulaması var

Kullanan arkadaşım var bazı büyük şehirlerde uygulama yapan şubeleri mevcut internetten aratarak nerelerde var öğrenebilirsiniz,uygulama yapılan parçalarda mikron farkı oluyor mu onu da sorarsınız ama arkadaşım mikron farkı olmadı demişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri