meriva'ya modifiye olmaz diyenlere inat. işte benim merivam.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyaz araca krom parçaların pek yakışmadıgını düşünüyorum ama şahsi fikrim tabi, biraz kontrast yaratmak için ön logo iptali (hatta mümkünse logosuz panjur) farlari ve stoplari karartmayi, cam filmi düşünebilirsin (resimlerden olup olmadigini anlayamadim)

doğru diyorsun beyaz kromu kapatır. sadece marşbielleri alsam iyi olacak. öteki dediklerinede katılıyorum ama zamanla inşallah. teşekkürler.

başlangıç için çok iyi.merak etmeyin yakında arkadaşıda alır etkisi altına kapılır oda modifiye rüzgarına.şunu şöyle yapim bunu böyle yapim diye diye.

evet başlık biraz iddalı olmuş ama başlangıç için güzel şeyler yapmışsın.Erman abinin ve Umut un da dediği gibi modifiye biraz daha farklı bi kavram. krom parça demişsin uzak dur.arabada krom çok çok kötü durur. basit gösterir arabayı.şu hali ile araba şık duruyo ama şahsi fikrim opc line panjur ve uygun bi jantla arabayı bitir.tabi styling olarak;)

güzel ve cezasız günlerde kullan..

jant lastik..yola devammm..

valla nie yapılmasın ama ben sonradan karlık takılan araçları beğenmiyorum hiç karlık takmasaydın keşke bi jant yay la daha ii görünürdü,nese şunları yapabilirsin,logo iptali ve siyah panjur,tavana siyah folyo,kapı çıtaları da siyah folyo,merivanın bi modelinde karatmalı farlar var onları alıp taka bilirsin önede siyah zeminli far,18 jant ve 3 cm yay,egzoz 120 mm sebring le daha deli görünür

arkadaşım aynen devam burdaki herkes ilk başta senden daha fazla birsey bilmiyordu zaten aldırma sen.

para oldukca daha neler gelir neler...

maşallah kazasız belasız

siz paradan haber verın :D ben benım astrayı o zman varya porcheyle kapısacak duruma getiririm.çok geniş sallasakta para cok onemlı ama stil olarak cok hos olmus

dostum yerinde olsam ilk 1.4 yazan rakamlardan kurtulurum ,, daha sonra film - xenon - app plakan yoksa adamı döverler :) ,, bence krom olaylarından uzak dur,, müzik tesisatıda yapabilirsin yoksa .zaten birini yaptıkça ötekıler bırbırını kowalıyacak arabayı satan a kadar .:)

Geri