Meriva'ya Tr De Böle Bişi Yapmak Kaça Mal Olur?

fazla modifiye yapılan bi araç olmadığı için oynamayı teercih ediyorum fazla mod lu meriva yok en azından tr de almanya'da çok var dikkat çekeceği için düşündüm belkide satarız

burak bencede sat kardeşim daha sportif araba al modifiye et derimm...modifiyeye gelincede en fazla tutsa tutsa 2500 ytll tutar...

6 milyar limitin varsa sat opc al sahibinden de 30 milyar civarında fiyatlar istiolar opc meriva dan

satarsm meriva almam zaten meriva alcaksam niye satayım bu ara evde s2000 lafı var ama allah hayır etsin sonumuzu :D ama meriva satılmıcak

body-kiti nerden bulcaz yaw aradım yok

2500 e çıkamazsın bence,

jantlar ortalama 250 YTL x 4 = 1000
lastikler ortalama 175 YTL x 4 = 700
yaylar ortalama 200 YTL
film ortlama 200 YTL
body kit görünen = özel tasarım ön ve arka tampon / yan maşpiyerler / spoiler / ön ızgara doldurma / ön arka logo ve yazı iptalleri / spor egsoz ucu / karartma stoplar / kısa anten ... bence 1500 - 2000 arası gibi bir rakam olacaktır.
boya / kaplama uygulaması = 400 e falan hallolur heralde ( bunu tamamen sallıyorum ) :)

toplamda 2000+200+200+700+1000+400 = 4500 YTL ...

bunları bulması ve taktırma parasını da koyarsak heralde 5000 YTL ye bu işin dış görüntü kısmını halledersin ...

burak 6 mılyarmı olum sende o kadar para varmı.ben ehlıyet ıcın tırmalıyom :D 91 l10 ay dogumlu bırısı olarak ocakta ehlıyetımı alıcam ınsallah :D

Olum Naptın Sn :D 6 Milyar NaNaNasmiyle ßiyer fln mı soydunuz :D

s2000 mi duydum.walla bana biri s2000 alsa bir daha opele binmem.:D

Geri