10-15 lira için değmez fark o kadar az ise kesinlikle michelin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokohama gönül rahatlığı ile alabileceğin lastik.Ülkemizde satış politikaları zayıf ama ciddi anlamda kaliteli bir lastik.Tek handikabı çok fazla yol yapıyor ya da çakıl-taş yollarda çok gidiyorsan ömrü biraz daha kısa.Sert hamurlu değil aksine michelin konforunu aratmayacak kadar yumuşak hamurlu.
siz zaten lastiğin iyisini biliyorsunuzmichelin kullanıcısı sınız,aracınızda bu lastik için ideal ölçülerde,hangi başka lastikler bu kadar kullanımda pek sağlam kalabiliyor ki,illaki kullanıcıya göre ömür uzar yada kısalır,,,benim mevcut aracımda continental var(225-55-17)memmunum şimdilik,ama ilerisini bilemiyoruz,araç ağır, yol kötü,seri kullanıyoz,yani birazda bize bağlı lastik ömrüARKADAŞLAR KÖTÜ CORSA B ARACIMA LASTİK ALMAK İSTİYORUM
ŞUAN MEVCUT OLAN LASTİK MİCHELİN ENERGY 60,000 KM OLDU İYİCE DAĞILDI LASTİKLER.
ustamın önerdiği lastik CONTİNENTAL
benim düşüncemde MİCHELİN ENERGY SAVER uzun ömürlü çünk
bide hem fiyatı uygun hemde kaliteli diye duydum YOKOHAMA Adrive
sizce hangi lastiği almalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.
lastik ölcüleri
165/70/13" 79 T
siz zaten lastiğin iyisini biliyorsunuzmichelin kullanıcısı sınız,aracınızda bu lastik için ideal ölçülerde,hangi başka lastikler bu kadar kullanımda pek sağlam kalabiliyor ki,illaki kullanıcıya göre ömür uzar yada kısalır,,,benim mevcut aracımda continental var(225-55-17)memmunum şimdilik,ama ilerisini bilemiyoruz,araç ağır, yol kötü,seri kullanıyoz,yani birazda bize bağlı lastik ömrü
arkadaşlar benim kullanım durumum şu şekilde
hafta içi günde 50 km şehir içinde kullanıyorum
6-7 ay boyunca tekirdağa yazlığa gidiyorum hafta sonu orda yolların toprak çakıllı vs.
buna göre bana en iyi yol tutuşu sağlayan ve toprağa çakıla dayanıklı bir lastik tavsiye edermisiniz.