MİCHELİN ENERGY kullanıyorum bugune kadar benı uzmedı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
continental pahalı versiyonları çok iyidir.. ama pahalı versiyonları türkiyede bildiğim kadarı ile satış rekabet politikası yüzünden satılmıyor türkiyede..
onun dışndaki alt versiyonları pahalı ve aşırı gürültülü aracın içine yol gürültüsünü çok veriyor continental eski aracımda vardı.. ve bilhassa ömrü geçdimi bittimi lastik büldiğin kütükden farkı kalmıyor..
yokohoma hiç sürmedim ama bildiğim kadarı ile onunda üst perfromans versiyonları kaliteliymiş baya ama onlarında fiyatı epey pahalı..
benim goodyear pirelli dunlop denemelerimden sonra dunlop birinci aslen michellin tek tercihim bütün araçlarımdada uzun süredir michellin tek tercihim oldu güzel yumuşak hamurlu bir lastik..
dunlopda çok iyi bir markadır bizim ülkemizde pek ismini reklamanını iyi yapamadı ama şunu söyliyim boeing uçaklarına lastik üreten bir firma.. boeing firmasının lastik tedarikçisi..
Continin eco contact serisi ise tabiki michelin energy saver.Ama conti premium contact2 derseniz farklı bir lastiktir ve energy saverdan iyidir.Ben kendi aracıma da premium contact2 aldım.Sıkı bir pazarlıkla ve tanıdık olmasından dolayı 195-65-15 lastiklerin dördünü 500 e aldım.Çok iyi yol tuttuklarını söyleyebilirim.Fren olayında ise gerçekten harika.Islak zeminde uzun uzadıya denemedim ama bu akşamki yağmurlu havada kuru yolda gibi gittim.Zaten testlerdede yüksek puan alan bir lastik.Bu lastiğin michelin deki dengi primacy pilottur...Bu arada bende michelinciyim aslında ama yollarımız gereği çabuk yıprandığı için bu sefer conti aldım.
Continental derken kırmızı ile çizdiğim hangi seri lastik söylerseniz faydası olur çünkü benim kullandığım hiçbir continental bu dediklerinizi yapmadı.