Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsalara söylüyoruz para kazandırmayın böyle adamlara diye ben yandım sen yanma diye ama insan heyecanlanıyor yeni araba alacak
diye gözü görmüyor belki. Fakat sonra iş işten geçince anlıyor kandırıldığını. Siz de takmayın kafaya zaten çizilecekti kendi kendine de olsa fakat bu şekilde 0 km diye araç satmak şerefsizliktir.
Aklıma yeni bir fikir geldi, kompozit kullanmak, yani süngerin üzerinde hafif pamuklu bir bez koyup öyle silicem, yağmurlar dinince ilk yıkama sonrası sonuçları paylaşırım.
Bu şekilde çok verimli olacağını sanmam
Dediğim gibi aracın bölümlerini parça parça örneğin önce ön kaputu sünger ile silin sonra mikrofiber bez ile silib, sonra diğer alanları da aynı şekilde
Water Magnet Kurulama Bezi Autoglym wax silme bezi ve araç içi temizleme bezi aldım bunları kullanmadan önce yıkamak gerekirmi acaba makinada 40 derecede yumuşatıcı koymadan az deterjanla kısa programada...
Büyük ihtimalle balmumlu geliyor ya uğraşmak istemiyolar hatta servise bıraktığımda da fırçayla yıkanmış o da Denizlide oldu çıldıracağaaammmm battle_Teroriste
Büyük ihtimalle balmumlu geliyor ya uğraşmak istemiyolar hatta servise bıraktığımda da fırçayla yıkanmış o da Denizlide oldu çıldıracağaaammmm battle_Teroriste