Mobil 1 tam sentetik 0w/40

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10-60 kullanilmasi değişik sikintilara yol açacaktir demişsiniz hakan bey eksiltmeyi durdurunca nolur?daha önce bana tavsiye etmiştiniz almayi düşünüyorum değşim zmani gelince.10-40 mobikl s kuyllandim en son mobil 1 10-60 kullanacam tavsiyeniz üzerine ancak bu forumda sikintidan bahsettmişsiniz.ancak ben birde mobil 1 0w-40 denemeyi düşünüyorum ne dersiniz

0-40 Tabiki kullanin .
10-60 size soyle bir sorun Cikarabilir.
Eger:
Segmanlarinizda bir asindi varda hafiften bir yag kaybi varsa ve hafiften dumanliyorsa Tam koruma size yarayacaktir.
Ama herhangibir sorununuz yok
Busefer Bosluklar cok dolacagindan 60no yag degiskenligi size Alttan compresion vermesine sebebiyet verecektir.

Yani Kisacasi 1 mm delik var siz oradan 1.1 i geciriyorsunuz Gibi dusunelim diyecegim....
0-40 veya 5 kirk....

Mobil 1 0w-40

Arkadaşlar benim aracim 2006 model 1.6 twinport sedan astra classic 22000 km de ancak yillik bakimi geliyor. şu an castrol magnatec 10w40 yari sentetik yağ kullaniyorum.bakima götüreceğim ustan mobil 1 0w-40 tam sentetik yağ öneriyor.
Araştirdim çok kaliteli aracin kullanimina etki yapan bir yağfiyatida 85 tl.
Aracim düşük km ve yipranmamiş olduğundan yağ eksiltme gibi bir problemle karşilaşirmiyim sizce?
Yetkili opel servislerinden birkaçini aradim bazisi 0-40 kullanilir iyiolur derken bazilarida 10-40 yari sentetik ya da başka marka 0-30 gibi yağlari tavsiye etiiler iyice kafam karişti.
Ancak sitedeki yorumlardan sonra 0-40 tam sentetik mobil1 e karar vereceğim herhalde..

aracım 154binde 4 bin km de yarım litre eksiltiyor önceden daha fazla idi mobil s 10-40 kullanmaya başlayınca bu şekil oldu önereceğiniz yağ ne olur 0-40 mobil 1 nasıl olur

ben mobil 5w30 kullanıyorum ve memlunum

kıbrıs gibi sıcak hava koşullarında hangi yağı kullanmak daha iyi olur? dizel araç için 0-40 mı 10-40 mı ? ne kullanmak gerekir markayla söylerseniz iyi olur arkadaşlar birde
0-40 benzinli araçlar için yaz sezonunda fazla ince kalmaz sanırım dimi ? türkiyede.

sıcak havada 0 -40 çok mu ince gelir ??? hem benzinli hem diesel için

2000 model astra cd hb kaç litre yağ alır acaba

3,75 lt aliyor sanirim filtre takilinca 4 lt ben öle hatirliyorum değişimde böyle yapildi aracima

Geri