Mobil 1 tam sentetik 0w/40

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2005 astra h'min yakın zamanda 75000 bakımını yaptırıcam... bu bahsi gecen mobil 1'den ben de kullansam ne olur?

2005 astra h'min yakın zamanda 75000 bakımını yaptırıcam... bu bahsi gecen mobil 1'den ben de kullansam ne olur?

çok iyi olur motor bayram eder.:D:D:D

Biz aracın ilk yağ değişiminden beri mobil 1 0W-40 kullanıyoruz.İyi olduğunu düşünüyorum.

2004 Corsa C cdti aracım 110 bin kilometrede, her 15000 km de aracımın yağını Mobil1 0W-40 ile değiştiriyorum. Aracım da herhangi bir yağ eksiltme problemi olmuyor ve motorun performansının ilk günkü gibi olduğunu düşünüyorum. Aracının motoru tam sentetik yağ kullanmaya uygun olan herkese tavsiye ederim

c20xe için bakım yaparsak; 4.75 lt mi yağ koyuyorduk??

birde mobil 1 mi kullanalım araç 200.000km yi geçti de artık.

Selam arkadaşlar,
Mobil 1 ürün gamındaki en iyi sentetik ürünlerden biridir.
Birçok parça üreticisinden ve sektörden onaylara sahiptir.
Ayrıca motorunuzun ilk gün ki performansını korumada bire bir iyi bir üründür. Özellikle onay konusunda tartışılmaz bir üründür diyebilirim.

Selam arkadaşlar,
Mobil 1 ürün gamındaki en iyi sentetik ürünlerden biridir.
Birçok parça üreticisinden ve sektörden onaylara sahiptir.
Ayrıca motorunuzun ilk gün ki performansını korumada bire bir iyi bir üründür. Özellikle onay konusunda tartışılmaz bir üründür diyebilirim.

Kesinlikle katılıyorum 2000 km önce aracımın yağını mobil-1 0w-40 ile değiştirdim siteden arkadaşlar tavsiye etmişti zaten , oldukça memnunum özellikle soğuk havalarda fark hissediliyor aracın sesinde bile değişim oluyor...araçta yağ eksiltmesi yoktu şimdide yok...

arkadaşlar 2004 model astra g için 0-40 mı 10-40 mı kullanmak gerekir. teşekkürler

1.6 astra h için 4 litremi 5 litre mi yağ almak gerek?

Geri