moderatör ve yöneticilere!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seassoldier1

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
1-Öncelikle seviyesiz hale inen ve amacı olmayan tartışmalatı biran önce tespit edip uyarıp kilitlemeniz ve silmenizi rica ediyorum çünkü forumun tadını kaçırıyorlar bazıları artık.herkes kendini bilirkiişi sanmaya başladı olmıyo böyle.
2-foruma bağlanıyorum kullanıcı adı şifreyi yazıp giriyorum cevap yazarken yada gezinirken yeniden şifre soruyor.eğer bir süre koyduysanız bu süreyi lütfen uzatın yada bu uygulamayı lütfen kaldırın.herhangi birşeye cevap yazacağım zaman kullanıcı adı ve şifre istiyor yeniden.saygılar.

üye girişi yaparken beni hatırlayı kliklerseniz bahsettiğiniz yeniden sorma olayını yaşamazsınız genel tüm forum sitelerinde kullanılan bir yöntemdir.

beni hatırlamasını istemiyorum.siteye yazarak girmek istiyorum ve öyle giriyorum forumun içindeyken burda olduğumuzu farkediğ yeniden yazmamızı istememesini istiyorum.başka forumlarda bu süre çok daha uzun bazılarında hiç yok.

girerken hatırlatın çıkarken çıkış yapın başka yolu yok bildiğim kdarıyla

girerken hatırlatın çıkarken çıkış yapın başka yolu yok bildiğim kdarıyla
teşekkürler bu dediğini deneyecem artık çünkü bi konuyu okuyana kadar düşüyosun sistemden herdayfada kullanıcı adı şifre yoruyo beni yaşlı adamım.devletin askerine bu muamele yanlış olur:)

devletin askeride bazı kurallara uymak zorunda ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri