moderatör ve yöneticilere!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askere herzman saygımız sonsuzdur abi arkadaşın dedği gibi hatırla yaparsan sorun yaşamassın saygılar...

yok emekli değilim ama bu yaşda emekli olunuyo onu demek istedim.evvelallah hizmete devam ederiz.

tosunum!!

tanıyormusunuz beni ?

emir demiri keser:D

forum kuralları ...

+ tosunum tarzı hitaplar hoş değil eğer ki başlıkta belirttiğiniz gibi huzursuzluk ortamından yakınmalarınızn son bulmasını istiyorsanız hitap şekillerini önce kişilere uygun seçmelisiniz(nick-isim)

ben yakıştırmış olduğunuz tosunum kelimesini size iade ediyorum eğer mahsuru yoksa!

iyi forumlar.

forum kuralları ...

+ tosunum tarzı hitaplar hoş değil eğer ki başlıkta belirttiğiniz gibi huzursuzluk ortamından yakınmalarınızn son bulmasını istiyorsanız hitap şekillerini önce kişilere uygun seçmelisiniz(nick-isim)

ben yakıştırmış olduğunuz tosunum kelimesini size iade ediyorum eğer mahsuru yoksa!

iyi forumlar.
tosunumdan bu kadar rahatsız olacak bir mana yok bana göre.ancak senin nezaketsizliğinden dolayı söylenmiş olabilir.kurallar meselesi kuralın ne olduğunu bilmeden bana kurallara uy dediğin için yazılabilir ok?
yükselin bahsettiği ve benim sorduğum soru burada bir kural değil ve bende buna uymak zorunda değilim doğal olarak anlaşıldımı acaba?

hayır anlaşılmadı ...

anlaşılmayan benim mi sizin mi nezaketsizliğiniz (sizin)!

kimse size mesleğinizi sormadı ! ortaya atarsanız tepki çekebilir ki bu gayet normal benim vermiş olduğum cevap üzere

+ emir eriniz değilim tosunum kelimesini tekrar iade alınız mahsuru yoksa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri