kavga etmeyin lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavga etmeyin lütfen.
hayır Halil,
kavga değil bu... ben büyüğüme karşı saygımı gösteririm ama sevgi kelimeleri bence daha itina ile seçilmeli kaldıki kimse burada tosun-tosuncuk değil
Mesleğim seni rahatsız ediyor olabilir üzgünüm bu ülke var olduğu sürece biz varolacaağız biz var oldukcada ülke var olacak rahatsız olanlar rahatsız olmaya devame edecekler.hayır anlaşılmadı ...
anlaşılmayan benim mi sizin mi nezaketsizliğiniz (sizin)!
kimse size mesleğinizi sormadı ! ortaya atarsanız tepki çekebilir ki bu gayet normal benim vermiş olduğum cevap üzere
+ emir eriniz değilim tosunum kelimesini tekrar iade alınız mahsuru yoksa..
Teşekkürler anladığın ve açıkladığın için.Adım:TEKİN ALEMDAR bu aradavalla anılcım, taner bey 38 yaşında bi asker. 20 yaşında girmiş olsa orduya 18 sene yapar. bu tarz hitap şekilleri burda sana bana zor gelmiş olabilir ama orduda şeker pamuk gibidir az çok bilirsin. eminim ki sana bi kastı yoktu taner beyin ama sanki ona yol gösterirmişcesine kurallara uyar filan deyince ben sanki bilmio muyum da sen bana akıl veriosun şeklinde algıladı ve böyle bi cevap yazdı sana. mesleki hitap şekilllerinden biri bu kadar kızma. tosun paşa die bi film vardı mesela kemal sunal oynuyodu hatırlıo musn allahım çok komikti yaa
bu arada adım seçkin
seçkin özür dierim ismini yanlış yazmışım
bende söylediklerine katılıyorum .. burada abi dediğimiz onlarca insan var muhabbetlerimiz çok samimi ama ilşk etapta insanların birbirini tanıması gerekir kaldıki burası hiçbirimizin iş yeri değil aksine paylaşım platformumuz ve belli alanlarda bu bahsi geçen konuya uymak lazım ,ben üzerime düşeni yaptım
ismini yanlış yazdığım için tekrar özür dilerim
Teşekkürler anladığın ve açıkladığın için.Adım:TEKİN ALEMDAR bu arada