modifiye astra j sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: modifiye astra j sedan

evet seat ın hemen karşısı..herhafta cts yada pazar orda kendım yıkıyorum arabayı :)  güzel yorumlarınız ıcın teşekkür ederım arkadaşlar.. ınanın çok dıkkat cekıyor..pıyasada benzerı hiç yok cunku.. genellıkle modifiyeler hb modellerde..fotoğraflar canlı halınden cok cok sönük kalıyor..

mstf33 link' Alıntı:
evet seat ın hemen karşısı..herhafta cts yada pazar orda kendım yıkıyorum arabayı :)  güzel yorumlarınız ıcın teşekkür ederım arkadaşlar.. ınanın çok dıkkat cekıyor..pıyasada benzerı hiç yok cunku.. genellıkle modifiyeler hb modellerde..fotoğraflar canlı halınden cok cok sönük kalıyor..

Maaşallah deyin, nazarlayacaksınız aracınızı :)

Ynt:

Siyah arabayla bizim memlekette gercekten yanarsiniz ama :-) Benim eski aracimda siyahti, her haftasonu yıka dur :-(

videoyu izlememiştim..teşekkür ederım bilgilendirdiğiniz için.. beyaz da güzel ama sıyah daha bı başka.. blow off sesi muhteşem ama cesaret edemiyorum..garantıyı bozuyor..

biz de bu araba sevdası varken zevkle yıkarız..memleket sıcak ama neysekı araba gunduzlerı kapalı garajda..

mstf33 link' Alıntı:
videoyu izlememiştim..teşekkür ederım bilgilendirdiğiniz için.. beyaz da güzel ama sıyah daha bı başka.. blow off sesi muhteşem ama cesaret edemiyorum..garantıyı bozuyor..

İlk başlarda gerçekten kulağa hoş geliyor, ama sürekli o ses ile seyir etmek inanın bayıyor.

maşallah maşallah maşallah maşallah....allah herkese kazasız belasız iyi günlerde araba kullanmayı nasip etsin..

Cok guzel ve sade olmus:) camlardada 1 numara cam filmi var mi? Birde egzoz sesini duyma imkanimiz varmi:)

çok hoş gerçekten

Hoşgeldin mustafa araban tek tabi canlisini gördüğüm için biliyorum :) mersine geldik gorusemedik yahu

Geri