modifiye astra j sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: modifiye astra j sedan

mstf33 link' Alıntı:
Türkiye de tek olduğunu düşünüyorum.. hiçbir yerde modifiye astra j sedana rastlamadım..olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..
uzerındekı opc jantlalrı orjınal mı cunku pıyasada bunun aynı olanarı var daha ucuza gercekerın fıyatlatı  1800 fılan ttutuyor

CALİBRA BG link' Alıntı:
uzerındekı opc jantlalrı orjınal mı cunku pıyasada bunun aynı olanarı var daha ucuza gercekerın fıyatlatı  1800 fılan ttutuyor

Abi yanlış hatırlamıyorsam orijinal OPC jantının takım fiyatı 7000 TL'cik.  :)
Odak'ta tam Tarık abi'nin bankosunun yanında bir adet mevcut.
Her gidişimde hayranlıkla seyrediyorum.  :)

Bence 19 " türkiye yol şartları için büyük bir ebat 17" ideal ama 18 de sınır güzel elbet
Jantına göre de değişiyor OPC replika lar büyük " jantlarda gösteriyor kendisini 17 - 18 " de de çok kasvetli duran jant modelleri mevcut ama sizinki tam olmuş 045thumbsup

MeRt link' Alıntı:
Abi yanlış hatırlamıyorsam orijinal OPC jantının takım fiyatı 7000 TL'cik.  :)
Odak'ta tam Tarık abi'nin bankosunun yanında bir adet mevcut.
Her gidişimde hayranlıkla seyrediyorum.  :)
abbbbbooooooooooo  ??? ??? ::)  o fıyata  ıkı tane lada samara alaırız sen tarığa sordunmu fıyatarını

Orjinal opc jantlari disarida cok pahali ancak sifir arac alırken bayiden 2800 tl fark ilr alinabiliyor.. zaten aracin uzerindeki orjinal jant lastik 2000 tl civari olsa yaklasik 5000 tl gibi bir rakama aracin sadece jant ve lastigini almis oluyorsunuz.. benim aracimdaki jantlar orjinal deil.. jant lastik takımını 1800 ile 2000 tl arasi fiyata satiyolar. Arabanin uzerinde 2 ay kullandigim jant lastikleri verip uzerine 800 tl verdim bunlari aldım..orjinal opc ye araba o kadar para vermeye hic gerek yok bence..

CALİBRA BG link' Alıntı:
abbbbbooooooooooo  ??? ??? ::)  o fıyata  ıkı tane lada samara alaırız sen tarığa sordunmu fıyatarını

Evet abi, Tarık abi fiyatını söylemişti.  :)
Hatta bankonun yanında duran jant İnsignia OPC'ye aitti ve 20 inçti. (zaten orijinalde başka boyut yok)

Mersin yolları zaten 19"-20" janta takılı ince yanak lastiklere uygun değil, asfaltı üzerinde arabaların seyir ettiği bir zımpara ile köstebek yuvası karışımı olarak hayal edebiliriz  005hihih şaka bir yana pek tabi her yeri bu şekilde değil ama yamalardan ve zamanla aşınan yollardan dolayı iki jant eğip 3 lastik patlattığım günler oldu.

maalesef mersin yolları berbat..son zamanlarda olimpiyat falan oldu da neyseki biraz düzeldi..eski aracım 2010 focus du.. arabayı mersınde bozuk yollarda eskittim..

mstf33 link' Alıntı:
maalesef mersin yolları berbat..son zamanlarda olimpiyat falan oldu da neyseki biraz düzeldi..eski aracım 2010 focus du.. arabayı mersınde bozuk yollarda eskittim..
lastikler kaç inc?

Renk harika, arkadan onden yandan her yonden harika. Gözlerimi alamadım. Tebrik ederim kardeşim. Bence de Türkiye'de tek su an.

Geri