Modifiye Yapimi Konusunda Yadim Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapiressami' Alıntı:
birilerine yardım etmek güzeldir... yanlız bu modifiye ..haydar dümen tadında bişey değilki ben sana şimdi ne sorayım ....ben bu aracı çaça yapıcam fikir versene bana mesela....:confused: :confused: :confused: :confused:
SÖK ÖN PANJURU KOY LOGOSUZ KOMPLE BOY-KİT SAĞLAM BİDE SES SİSTEMİ KOY DAHA NE İŞTE ÖLE EGSOZ UCUYLA Bİ ÇELİK JANTLA İŞ OLMAZ:mad:

skyeye' Alıntı:
Sevgili kardeşim, açtığın başlıklara biraz daha dikkat etmeni rica ederim.Bu başlığı açtığına göre ya yardım isteyen herkese doğru dürüst cevap vermelisin ya da başlığın gereksiz bir şaka olduğunu söyleyip herkesten özür dileyerek yönetimden başlığı kapatmasını talep etmelisin.

İyi forumlar...
BEN CİDDİYİM ABİ SORUN YARDIM EDEYİM;) :good:

Peki sevgili kardeşim, öncelikle kendini bir üye arşivinde tanıt,

01- Opelim.Net'e üye olan kullanıcı kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı da verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı www.opelim.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.

Sonra büyük harfler yerine küçük harfler kullanmaya çalış,

09- Tüm üyeler mesajlarını yazarken Türkçe'deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidirler. Forumlarında yazılan mesajların, internet adabına ve dil bilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir.

Sonra bu anlattığın modifikasyonları hangi araç üzerinde ne şekilde yapılabileceği konusunda ayrıntılı bir anlat bakalım da biz de öğrenelim.Sen kendi aracına neler yaptın, sonuçları ne oldu bi görelim.
Biz 30 yaşına gelmişiz bişey öğrenememişiz, senden öğrenelim bakalım.Sonra ben de sana bomba yapımını anlatırım, nasılsa var internette her şey ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri