Modifiyeyi ruhsata işletmek??

ama sadece demişler. ruhsatta turbo imaresi olmaması ve dyno verilerine göre değişim yapılıp yapılmamasına değindiler mi.

TUV'e helal olsun o zaman diyorum. peki ikinciden geçmek için turboyumu söktünüz yoksa ruhsatta arac hakkında değişikliğemi gittiniz. 3. bir seçenekte başka bir muayene istasyonundan mı geçtiniz..:)

aynı istasyona gittik let in turbo yazan plastik kapağını takıp qtpyi falan sökerek egzozu az düzelttik geçti

benim aracımda opel astra turbo oluyo şu an ben turbo yaptığımı işletmek için muamelecime sordum iyi bi muamelecidirler yoğun çok işle çalışırlar bana dediği şu eskiden olsa ok di ama artık maalesef mümkün diil
bilginize...

arkadaşlar konuyu hortlattım ama cam filminden ceza yemekten sıkıldım emniyet müdürü değişmişti ve birşey demiyordu ama buda tozuttu sanırım.
nette araştırdım cam filmi için ciltte sorunu olanlar dr raporu alıp işletebiliyor diyende var, veya makine mühendislerinden onay alıp işleniyor diyenlerde var, tam olarak cam filmini nasıl işletiyoruz ruhsata bilen yokmu? ruhsata işletme yok demeyin sahibinden.com da camlar filmli ve ruhsata işli diye çok ilan var.
jantlar siyah diye durduruyorlar filmden ceza yazıyorlar ve çok sıkıldım bu durumdan, hatta eksozda kapak var kapak olduğunu anlatmak bile yarım saat sürüyor, bu cm filminin nasıl işlendiği hakkında bir bilgi verin lütfen, %30 a kadar hakkım olduğunu söyleyenler bile var zaten bendeki de en açığı ama araba siyah olduğundan koyu gibi gözüküyor :(

Alla Alla yaw..arabayı aldık, bazı görsel değişiklikler de yaptık hoş oldu ama devlet ve prosedürleri..eşekler mi gezecez be yeaa..

standart olarak işletmek gerek. yoksa polis kontrolünde usulsüzlükten araç bağlanabilir. ruhsatta işli olursa kimse bişey diyemez.
Bizim Arkadaşın audi a4 dü var full modlu fuarlara felan katılıyor herşeyi ruhsata işli özel modifiye vergisi veriyor birgün trafik furfurmş olan göstermiş ruhsatı polisdinlememiş tekmeyi vurmuş indirmiş tamponu olanda polisin eline vermi tamponu al senin olsun demiş.... yani kıl bi herife denk gelirsen işlemez

merhaba şimdi ben ex almanyalı olarak bu konuya aydınlık getireyim öncelikle almanyada bazı değil tüm parçalar belgeli olmalı ve bunların bazıları ruhsata kayıt işlemi gerektirmemekte(mesela angel far üretici tüv den onya belgesi aldıktan sonra damgasını alıyor farın üstüne sizde verilen ek belge ile takıp dolaşıyorsunuz ama haricinde uygulanan neredeyse tüm değişiklikler ruhsata işleniyor ama o da buradaki gibi büyük bir uğraş değil trafik şubeye gidiyorsunuz uygulamanın evraklarını veriyorsunuz ordaki arkadaş işliyor hepsi bu ama burda daha öncede bir arkadaşımızın yazdığı gibi mühendis bulacaksın proje hazırlatcaksın onu gidip emniyette onaylatcaksın falan filan yapılmayacak iş değil ama çoooook ıvır zıvırı var e tabikide tümkalemlerde tek tek ödemede var ancak bunlar yapıldıktan sonra zaten tüv onayıda alındığı için araç aynı şekilde muayneden geçiyor bu konuda kimse sorun çıkartamıyor siz aracınızın tüm değişikliklerini kayıt altına almış ve uygunluğunu onaylatmış oluyrsunuz

muayneden geri dönme işi eğer parça değişikliği kayıtlı değilse tabiki ordaki arkadaş o gün keyfsizse geri yollar burda ne yazıyorsa onu getir der mi ? der der :D

Bizim Arkadaşın audi a4 dü var full modlu fuarlara felan katılıyor herşeyi ruhsata işli özel modifiye vergisi veriyor birgün trafik furfurmş olan göstermiş ruhsatı polisdinlememiş tekmeyi vurmuş indirmiş tamponu olanda polisin eline vermi tamponu al senin olsun demiş.... yani kıl bi herife denk gelirsen işlemez
ne demek işlemez senin arkadaşına söyle o polisin yaka numarasını resmini çeksin kendizinede tamponuyla ilgili cezayı yazdırsın sonra dooooğru asliyeye bak bakalım işlermi işlemezmi o memur o tamponun parasını ödermi ödemezmi
heee ...pneliğe gelince yapmak istese yapar ama bu durumda sonrasında ceremesinide çeker öyle bi dünya yok artık kardeşler zorbalığa gerek yok

Geri