Modifiyeyi ruhsata işletmek??

arkadaslar ben sıze bılgı vereyım hemen bu konu da
benım daha once trafık polısı tarafından alınmıs ufak tefek cezalar yuzunden emınyete maıl atmıstım onlarda bana bu cevabı verdıler aynen

22.08.2008 tarih ve 11507 dayılı bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir.
2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 32 nci maddesine göre; araç üzerinde Araçların İmal tadil ve Montajı Hakkındaki Yönetmelik kapsamında yapılacak tadilata ilişkin yetkili makine mühendisi tarafından düzenlenen ve TSE’ce tasdiklenen teknik belge ile aracın fenni muayene istasyonunda tespitinin yaptırıldıktan sonra herhangi bir trafik kuruluşuna müracaat edilmesi halinde yapılan değişikliğin araç belgelerine işletilmesi mümkündür.
İyi günler dileriz.

arkadaşlar böyle bişey war bnde biliyorum..abimin ark.dada war baştan aşağı ne war ne yok işletmiş polis hiçbişe diyemiyor..6 aylığı 1.200 diye biliyorum.. yada 650 :)

ne yani işlettiğin şey 6 ay mı sürüyor?

yani uzatabiliyorsun ben sadece fiyatını söyledim 6 aylığı 1.200 tl diye biliyorum..;)

şöyle bir şey var o ruhsata işleticek kadar aracın orjinalliğini aero dinamik yapsını görsel yapısını bozarsanız işletmek zorundasınız işletmesseniz her yerde polisin görüş açısına girdiğiniz an potansiyel sağılmalık ienk gibi etinizden sütünüzden faydalanırlar zırt pırt para verirsiniz polislere ceza ödersiniz..

o konuma getiricek adam zaten onu düşünücekdir minareyi çalan kılıfını hazırlar misali.. onu düşünmeden arabanın şekliyle o kadar oynanmaz onun çünkü tüv ayağıda var.. muayene vakdi geldimi o araç da ruhsata işletilmemişse o parçalar zaten tüv dend e geçemez

abartılımı ???

şöyle bir şey var o ruhsata işleticek kadar aracın orjinalliğini aero dinamik yapsını görsel yapısını bozarsanız işletmek zorundasınız işletmesseniz her yerde polisin görüş açısına girdiğiniz an potansiyel sağılmalık ienk gibi etinizden sütünüzden faydalanırlar zırt pırt para verirsiniz polislere ceza ödersiniz..

o konuma getiricek adam zaten onu düşünücekdir minareyi çalan kılıfını hazırlar misali.. onu düşünmeden arabanın şekliyle o kadar oynanmaz onun çünkü tüv ayağıda var.. muayene vakdi geldimi o araç da ruhsata işletilmemişse o parçalar zaten tüv dend e geçemez
ARACIN RESMİ...
golfvgtiabtedition110.jpg
golfvgtiabtedition19.jpg
golfvgtiabtedition41.jpg

ben ona demedim kendi aracım için dedim :D

Geri