Motor arıza ve esp ışığı

serkankaya

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Merhaba arkadaşlar 2016 1.4 aracımda hem benzinde hem lpg de rölantide esp ışığı yanıyor. Daha önce siboplar ve katalitik konvektör değişti. Maf’a oksijen sensörlerine bobine bakıldı ancak bir türlü sorun çözülmedi. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

Hocam silkeleme var mı tekleme var mı? Buji bobin baktırdınız mı?

Rölantide silkeleme de var. Bujiler değişti bobinde kontrol edildi sorun yok denildi
Boğaz kelebeğine baktırdın mı hocam

Boğaz kelebeğine baktırdın mı hocam
Evet hocam onada bakıldı. Artık usta usta dolanmaktan yoruldum. Adam akıllı bir yetkili servise götürcem. Parasını pulunu geçtim çözüm bulunamaması yoruyor

Evet hocam onada bakıldı. Artık usta usta dolanmaktan yoruldum. Adam akıllı bir yetkili servise götürcem. Parasını pulunu geçtim çözüm bulunamaması yoruyor
en iyisi o olur hocam hiç değilse yarın bir sıkıntı olduğunda muhattabın olur ve gereksiz masraftan kaçınır nokta atışı sorun tespit edebilirsin

Hocam yetkili / özel ya da bosch servis hangisini önerirsiniz?

Aracı bilgisayara bağlattırdınız mı arıza kodları ne çıkıyor? Arızalı olarak nereler görünüyor? Araç kaç binde?

Aracı bilgisayara bağlattırdınız mı arıza kodları ne çıkıyor? Arızalı olarak nereler görünüyor? Araç kaç binde?
P0171 ve P0172 fakir ve zengin karışım hatası hem lpg de hemde benzinde veriyor. Hatta lpg beyni bi ara komple iptal edildi yine verdi

Geri