Motor Gıcırtı Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avareye bakışımı o bu tarz ses yapar

Selamlar.Konuyu hortlatıyorum Corsa D 1.4 benzun otomatik aracımda aynı sorun mevcut.Motor soğukken hiçbir sorun yok ama 80 ve üzeri derecelerde motor komple ısınınca rölantide kayışın olduğu hizzalardan gıcırtı sesi geliyor aracı stop edince bir tur daha net gıcırtı yapıp duruyor..Su devirdaim pompası,şarj diamosu kasnağı değişti çözüm olmadı.Konuyu açan arkadaş grank keçesi demiş ondanmıdir ki? Aracı satacam ama bu şekilde satmak istemiyorum.Usta arkadaşım işcilik almiyor ama devirdaim ve kasnağı bistan yere değiştik gibi.

Selamlar.Konuyu hortlatıyorum Corsa D 1.4 benzun otomatik aracımda aynı sorun mevcut.Motor soğukken hiçbir sorun yok ama 80 ve üzeri derecelerde motor komple ısınınca rölantide kayışın olduğu hizzalardan gıcırtı sesi geliyor aracı stop edince bir tur daha net gıcırtı yapıp duruyor..Su devirdaim pompası,şarj diamosu kasnağı değişti çözüm olmadı.Konuyu açan arkadaş grank keçesi demiş ondanmıdir ki? Aracı satacam ama bu şekilde satmak istemiyorum.Usta arkadaşım işcilik almiyor ama devirdaim ve kasnağı bistan yere değiştik gibi.
Kendi sorunumun çözümüde konuyu acan arkadaş gibi krank keçesi çıktı.Dostum aynı zamanda ustam yok krank keçesi yapmaz demesine rağmen ben keçede ısrar edince parcayı değistirdi ve ses kesildi kendide hayret etti devirdaim ve şarj dinamosu kasnağina boşa para harcadiktan sonra bu şekilde sorunu çözdük.Konuyu acan arkadaştan Allah razı olsun teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: cenk artem
Geri