- Konuyu Başlatan
"1 kutu Motorsilk 150.000km etkilidir." deniyor ama boş.
Ben BorPower (beyaz kutu) da, Motorsilk de kullandım. Ama hepsi boş.
İlk kullanımda şaşırtıcı bir etki ile karşılaşıyorsunuz, bu etkiyi en fazla (Borpower ile oldu) 10.000 km yaşadım. Bu km'lerden sonra motor daha çok sesli ve vitesdeyden ayağını gazdan çekince daha çok yığılmaya başladı.
Kesinlikle kimse kullanmasın, tavsiye etmem.
öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki MotorSilk'in dünya çapında hiç bir alternatifi yoktur, ayrıca isim vermek istemediğim taklit bir firma MotorSilk kadar referans ve sertifika veremez.. MotorSilk Türk bilimadamı buluşudur ancak TR'deki vefa, değer bilinmezlik ve teknik imkansızlıklardan dolayı Amerika bu buluşun patentini satın almıştır ki yüzlerce testten başarıyla geçmiştir..
Siz şimdi Motorsilk kullandığınızı ve etkiyi kısa süre zarfında alıp kısa sürede bittiğini idda ediyorsunuz. MotorSilk teknik olarak tüm işlemlerini 3.500km'de tamamlar ve bu ana kadar avantajlarını tam olarak alamazsınız, ayrıca kullanma şekliniz ve aracınızın durumu da çok önemli. daha önemli bir nokta var ki diğer marka ürünü de kullanmış olduğunuz ve daha fazla verim aldığınız.. Diğer markanın patentine, almış olduğu sertifikalara ve referanslarına iyi bakınız, iyi araştırınız, sorun bundan kaynaklanmış olabilir..
Nitekim "bir koltukta iki karpuz olmaz"