motor soğutma suyu az uyarısı ?

porshe_82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm, aracımda motor soğutma suyu az ikazı çıktı, bu suyu nerden ve nasıl konulduğu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?

aracım 9000 km de ve 8 ay oldu bukadar zamanda bu suyun azalması normalmi ?  şimdiden teşekkürler.

Ynt: motor soğutma suyu az uyarısı ?

Büyük ihtimal motor suyunun az oldugundan değil sogutma suyu kabının müşürüyle birlikte arızalı olduğundan dır.ben dün 2 kez garantiden sogutma suyu kabını değiştirdim 046thumbsdown

çağlar 52;  çok sağol..

o halde bana servis yolu gözüktü demektir.  daha öncede duymuştum bu müşür arızasını ama bu zamana kadar çıkmayınca, gerçekten su bitmiştir sandım.

kronik müşür arızasıdır o...

soğutma suyu az ibaresi bende de çıktı 2 hafta önce servisi aradım usta seviyesini sordu normal gözüktüğünü belirttim biraz su eklememi söyledi eklemedim tatile çıkacağım 2 gün sonra kırmızı antifiriz  mi koysam su mu  bilemedim yoksa dokunmamak en iyisi mi kararsız kaldım?? ve dediğiniz arıza nedir açıklayabilirseniz sevinirim.!!!

hsaglam link' Alıntı:
soğutma suyu az ibaresi bende de çıktı 2 hafta önce servisi aradım usta seviyesini sordu normal gözüktüğünü belirttim biraz su eklememi söyledi eklemedim tatile çıkacağım 2 gün sonra kırmızı antifiriz  mi koysam su mu  bilemedim yoksa dokunmamak en iyisi mi kararsız kaldım?? ve dediğiniz arıza nedir açıklayabilirseniz sevinirim.!!!
hala ışık uyarı veriyorsa servise uğrayın kesinlikle kendiniz eklemeyin sıvı sonra servis siz niye eklediniz vs oluyor
bazı araçlarda kab su ile dolu olmasına rağmen uyarı veriyor ve müşür değişiyor
turuncu antifirizli su için servise uğrayıp ücretsiz eklettirin..

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=hsaglam link=topic=1746.msg37085#msg37085 date=1308398371]
hala ışık uyarı veriyorsa servise uğrayın kesinlikle kendiniz eklemeyin sıvı sonra servis siz niye eklediniz vs oluyor
bazı araçlarda kab su ile dolu olmasına rağmen uyarı veriyor ve müşür değişiyor
turuncu antifirizli su için servise uğrayıp ücretsiz eklettirin..
[/quote]

tşkkrlr. sn.hakan
evt kapta su seviyesi çizginin daha çok üstünde müşür dediğiniz nedir acaba

servisten geldim biraz önce yurt dışından gelecekmiş malzeme haber verecekler geldiğinde servisten... sensörde sıkıntı varmış bu arada. tşkkrlr ilginiz için sn.hakan

hsaglam link' Alıntı:
servisten geldim biraz önce yurt dışından gelecekmiş malzeme haber verecekler geldiğinde servisten... sensörde sıkıntı varmış bu arada. tşkkrlr ilginiz için sn.hakan
rica ederim parça değişince herhangi bir sıkıntı kalmıyor zaten...

Geri