motor suyuna yağ karışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan 67 ye katılıyorum
aynı şey basıma geldı.
yag sogutucusu catlamıs dedıler
yenisi takıldı

Kenan 67 ye katiliyorum. Degismesi o kadar da zor degil.
Resimdeki parca.

Ekli dosyalar

• JPG1.webp
    JPG1.webp
    3.9 KB · Görüntüleme: 62
Aynı olayı bende yaşadım.Motor yağ soğutucusu yağ kaçırıyor.

Resimdeki gördügün parca.Yanlis anlasilmasin Sag ve sol taraftaki Kafalarin sökülmesi gerekmez.

Ekli dosyalar

• omega.webp
    omega.webp
    17.8 KB · Görüntüleme: 36
Geçmiş olsun...

Merhaba ,

1998 model omega 2.5 v6 cd otomatik kullnaıyorum, dün motor suyunu kontrol etmek için açtığımda içi karamel renginde macun gibi bir şeyşe kaplıydı ve üst yüzeyi 2-3 cm bu macun ile doluydu, yağ diye düşünüyorum, bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Motor conta yakmıştır; ya da bloklarda çatlak felan vardır.

Motor conta yakmıştır; ya da bloklarda çatlak felan vardır.

İşte süper cevap ve ansiklopedik bilgi. Zaten yorum yapan arkadaşların kimi conta kimi çatlak vardır demiş. Bu kardeşimiz okumuş okumuş karar vermiş ya conta yakmıştır yada bloklarda çatlak vardır. İşte gerçek deneyim, ustalık. Eh bu kadarına da eyvallah ama birde ''felan'' dememiş mi yıktın bizi ya. Bu arada imlada ''felan'' diye bir sözcük yok aslı ''falan'' olmalı. Dilimizi de mümkün mertebe düzgün konuşalım.

Son düzenleme:
İşte süper cevap ve ansiklopedik bilgi. Zaten yorum yapan arkadaşların kimi conta kimi çatlak vardır demiş. Bu kardeşimiz okumuş okumuş karar vermiş ya conta yakmıştır yada bloklarda çatlak vardır. İşte gerçek deneyim, ustalık. Eh bu kadarına da eyvallah ama birde ''felan'' dememiş mi yıktın bizi ya. Bu arada imlada ''felan'' diye bir sözcük yok aslı ''falan'' olmalı. Dilimizi de mümkün mertebe düzgün konuşalım.

Benimle bir sorununmu var?

Benimle bir sorununmu var?

Yok bilader ne sorunum olacak seninle. Olaya yaklaşımın hoşuma gitti. ''Felan'' kelimesi takdir edersin ki doğru kullanılmamış. Sanırım Adana'da öyle diyorlar, olabilir. Sen yine öyle kullanmaya da devam edebilirsin fakat doğrusunu kullanırsak gelecek nesillere daha iyi bir dil mirası bırakırız diye düşündüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri