motor yagı(motor sılk)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djsecooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djsecooo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar şimdilerde adını sıkca duydugum bir madde.kullanan yada faydasını gören bir arkadaşı olan falan varmıdır.bu konuda bilgili olan arkadaşların + ve - lerini yazmasını rica ediyorum.benim bildigim + ları
pistonların daha rahat çalışması.benzinden tasarruf.motorun ömrünü uzatır.performansda bir miktar artış.daha - olarak bişeyini durmadım.bilgileriniz için şimdiden teşekkürler..

işte bende tam olarak ne oldugunu bilmiyorum aracıma ne gibi faydalar saglar bunları bilen denemiş arkadaşlar varsa bilgi istiyorum.

Kullanıcılar genelde faydasını gördüğünü ya da bir şey değişmediğini söylüyor. Zarar görene şu ana kadar rastlamadım. Fiyatı 75 ytl filan sanırım,karar sizin, denemekte fayda var. Yalnız yağınızın ve yağ filtrenizin yeni olması gerekiyor. Yağı, yani motoru da 80-90 dereceye kadar ısıtıp, ondan sonra ekleyin motor silk'i.

bende bu gün dabılabın motor onarıcı yağ ve blok onarıcı katığını kattım faydasını görürsem yazarım.

bende nano tech kullanıyorum aracın gaza tepkisi birazda olsa deyişti daha rahat çalışıyor yakıtta bi etkisini görmedim şimdilik 3 ay oldu kullanalı

Dabılap motor blok onarıcıyla radyatör delik tıkayıcıyı yağ değişimi ile kullanalı 2 gün oldu şuan su eksiltme yok eksozdan attığı bir miktar suyudu atmıyor 2 gündür.

motor sılk kullanan baska arkadaslar varsa bor katkılı bu urunu almak ıstıyorum fıyatıda pahalı duble-up la mukaıse edebılırmsınız?

Dabılap motor blok onarıcıyla radyatör delik tıkayıcıyı yağ değişimi ile kullanalı 2 gün oldu şuan su eksiltme yok eksozdan attığı bir miktar suyudu atmıyor 2 gündür.

Bu Double Up motor blok onarıcı dediğin hangisi oluyor acaba ? Double Up ın resmi sitesini inceledim o tarz bir ürün göremedim. Genelde yağlayıcı, temizleyici, aşınma azaltıcı, koruyucu, ekonomizer türü ürünleri var...Onarıcı dediğin bunlardan birimi ?

Ben bor madeninden üretilen motor sılk'i 73 model vw 1303 de kullandım azda olsa faydasını gördüm. Arkadaşların dediği gibi bu ürün yağ katkısı değil diğer ürünlerle tammamen farklı.Aşınmış motor parçaları arasında sürtünmeyi azaltıcı etkisi oluyor ve bu sayede motorun rahat çalışmasını sağlıyor. Forum ustaları daha iyi yorumlarlar ama yeni tip motorlarda bu tür ürünlerin zararlı olabileceği söyleniyor.

Geri