motor yagı(motor sılk)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djsecooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de bu ürünlerden kullanmayı düşünüyorum motorda hafif bir titreme var bunu gidereceğini düşünüyorum.

işe yarayacağına eminim çünkü resmi internet sitesinde YENİ REKTEFİYE olmuş araçlarda ilk 8000 km.den önce kullanmayınız yazıyor. yani adamlar fasa fiso bir ürün olsa aşınmayı durdurmayacak olsa herkes kullansın derdi ama aşınmayı çok çok azalttığı için yeni rektefiyeli araçlarda kullanmayın diyor malumunuz yeni rektefiyeli araçlarda silindir piston vs. biraz aşınıp yerine alışmalı.

motorsilk i 1 yıl önce kullanmıştım titreşimi ve sesi azaltmıştı.motor daha rahat devirleniyordu kesinlikle tavsiye ederim.

motorsilk i 1 yıl önce kullanmıştım titreşimi ve sesi azaltmıştı.motor daha rahat devirleniyordu kesinlikle tavsiye ederim.

"sesi ve titreşimi azaltmıştı" derken bu 1 yıl bile devam etmedi mi yani Yener?? ürün özelliklerinde çok uzun km.lerce faydası devam eder diyor da ondan şaşırdım.. 1 yıl bile dayanmıyorsa almayalım yani :)

o ürünü kullandıktan 3 ay sonra arabaya sekman attık biraz keyfe keder bişeydi belki ama kapağı sökmek zorunda kalmıştık sökünce sekmanda attık ve pistonları iyice temizlemiştik heralde etkisini yitirmiştir o işlemlerden sonra. bir aya kadar 1000 km yaparım sonra yağı değiştirirken bu üründen tekrar alır atarım diye planlıyorum bir kaç aydır. bakalım ne gibi değişiklikler olucak bu sefer ama ben eminimki yine işe yarayacak. aracın km si 200.000 e geldiyse atmakta büyük fayda olur bence.tavsiye ederim kullanın güzel bir ürün...

arkadaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.benim aracım vectra b cdx benim arabamda bi sorun yok çok şükür ama arabamın daha rahat gitmesi içinde gereken neyse yaparım.bunu ürünleri markalarıyla beraber gerçekten etkisini gören bilen varsa deneyinlerini paylaşırsa sevinirim teşekkürler.

Geri