gedızlerde servıse sokucam mobıl tam sentetık kullanılıyorlarmıs en ıyısı o galıba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kockoca Opel firması GM kullanıyor ama biz nedense GM'i beğenmiyoruz . İki aracımda da 5 senedir GM kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok (araçları bilemem ).
Özel servis nedeniyle 1-2 kere Mobil de kullanmak zorunda kalmıştım, onun haricinde devamlı GM kullanıyorum, gerçekten hiç bir sıkıntım yok. Şimdi diyecekler ki GM'de motor yağı eksiliyor, peki diğerlerinde taşıyor mu?abi gmnin yağıda kötü değil ki türk malı petrol ofisi izmir tesislerinde üretiliyor
Özel servis nedeniyle 1-2 kere Mobil de kullanmak zorunda kalmıştım, onun haricinde devamlı GM kullanıyorum, gerçekten hiç bir sıkıntım yok. Şimdi diyecekler ki GM'de motor yağı eksiliyor, peki diğerlerinde taşıyor mu?
İlahi savaş abi alemsin valla
Motoryağının ,nce olması iyidir 10-40 veya 5-30 herneyse ama bence yag katkısıda kullanmak lazım bu katkı maddesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Marka vermek istemedim.