motor yağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnsnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adnsnl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 model opel vectra comfort sahibiyim. 34.000 kmde aldığımda bakımını servise yaptırmıştım. fakat servisin cazibesi ve işçiliğinin güzel olmadığı kanaatindeyim ve etrafımdaki opel sahipleride benimle aynı fikirde. benim öğrenmek istediğim aracım şu anda 45.000 km de ve motor yağını değiştirecem ne marka önerirsiniz.

motor yağını bende yeni değiştirdim bizim vectralara mobil 1 0 w 40 motor yağı tavsiye ediyorlar ve bende ondan koydum biraz pahalıdır ama tam sentetik ve kalitelidir

bende 60.000 bakımından önce castrol egde 10 w 40 vardı.bakımda yetkili servis mobil 1 0 w 40 koymuş.şimdilik memnunum.10 w 40 göre daha ince ve daha iyimiş sanırım...

mobil iyidir 10-40 ;D

arkadaşlar ben arabama castrol magnatec 10/40 koyuyorum yazın, kışın ise 5/40 castrol magnatec koyuyorum. castrolden çok memnunum

ben de castrol magnetec 10/40 kullanıyorum gayet iyi.biraz pahalıdır.ama tavsiye ederim.

60-65 civarı fiyatı magnatecin...

mobil 1 bence

duşuk fiyatlı iyi alternatifler havoline agip ac delco şeklinde.

10-40 viskozitesini tercih edin

castrol magnatec 10/40

ben castrol 10/40 kullandım. yaz kış aynı yağı kullandım. erzurumda -30 derecedede kullandım arabayı. mersinde +35 derecedede kullandım memnunum

Geri