Motor Yıkama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vectra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Vectra_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracımın motorunu yıkamak istiyorumda elektroniklere zararı olurmu nasıl bir yıkama yapayım Yıkarız Araba çalışmassa :D aldık başa belayı

hiç bulaşma bırak dağınık kalsın:)

ABS Beyin vesigortaların olduğu kısmı poşetleyin...

sonrasında ATAS For Clean motor temizleyicisini alın.... Motoru güzelce bu ürünle her tarafına sıkın elinizi korkak araştırmayın... sonrasında 4 litrelik zirai ilaçlama pompasına koyduğunuz suyu ilacı sıktığınız şekilde güzelce her tarafa uygulayın... elinizin girdiği yerlere miktofiber bez ile kimi yerlerede fırça ile güzelce temizletin... isterseniz 2. mikrofiber bezle son bir silme ile güzelce kurulayın. ben böyle yapıyorum 2 kere yaptım sıkıntı olmadı poşetlediğiniz yerleri hafif for clean uygulayarak temizleyebilirsiniz.

X20XEV i yıkatmak hiç birşey kazandırmaz, ben daha yağ lekesi olmayan plastikleri solmamış vectra B motoru görmedim, yıkanmışıyla yıkanmamışı arasındaki tek fark tozlu ve tozsuz olması, çok büyük fark yok. Ustanıza götürün kompresörle hava basın tozlu görünen yerlere, bir bezle temizleyin.

X20XEV i yıkatmak hiç birşey kazandırmaz, ben daha yağ lekesi olmayan plastikleri solmamış vectra B motoru görmedim, yıkanmışıyla yıkanmamışı arasındaki tek fark tozlu ve tozsuz olması, çok büyük fark yok. Ustanıza götürün kompresörle hava basın tozlu görünen yerlere, bir bezle temizleyin.

Restini görüyorum ve arttırıyorum :)

15122012840_zpsd9c4672b.jpg

Beyni poşetle ve atas ürünü veya sonax motor yıkama ıle temızleyın. Asıl pis iken daha berbat ve kotu. Ben Astra 2011 model aracımı 2 kez temızledım.Şu an pırıl pırıl...

Arkadaşlar motor temizliği iyidir hoştur ama işi bilmeden yapılması durumunda ulan keşke ellemeseydim demek de bana göre an meselesi...

Motor dedıgın pıs olur ya ;) Sadece kapagını ve gorunen plastıklerını , elıme aldıgım nemlı bir bezle sılıyorum o kadar :) Ha bırde sankı su sıcramıs hıssı vererek basınçlı suyu altından , camurluk ıclerınden , on ızgaralardan uzun sure verıyorum fazlası zarar dıye dusunuyorum.
2. el araçlarda da temız motor olayını galerıcı işi olarak gorup o araçtan ıgrenıyorum acıkcası...

Geri