Motordan cik cik cik(kuş sesi gibi)ses geliyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruling59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ruling59

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
aracım 2009 model astra h kasa dizel.arabayı çalıştırınca motordan cik cik ses geliyor ve hızlanınca da hızla orantılı olarak sesin ritmi hızlanıyor.biraz araştıdım v kayışıyla ilgili bir problem var yazmışlar.çok önemli bir problem mi daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Sesi bize video olarak atarsan yardımcı olmaya çalışırız kayış uzun süre değişmediyse ses çıkabilir

Valla hani ağzınla yapsan cik cik tamamen aynı ses ve hızlandıkça da ritmi artıyor.Arabanın içinde ses hiç duyulmuyor ama camları açtığında veya dışarıdan duyulan ses fazla geldi bana.Kaputu açtım motor tarafından geliyor kesin orta kısımdan.

V kayışı sesi bu benzeri bir ses çıkarır. değiştirmenizde fayda var. koparsa daha fazla masraf çıkarır. ortalama 100 - 150 lira civarında değişim gideri olur.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
hareket halindeyken o ses oluyorsa teker bilyeleri olma ihimali yüksek.
aks kafası teker bilyeleri falan bir elden geçirin derim.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
aracım 2009 model astra h kasa dizel.arabayı çalıştırınca motordan cik cik ses geliyor ve hızlanınca da hızla orantılı olarak sesin ritmi hızlanıyor.biraz araştıdım v kayışıyla ilgili bir problem var yazmışlar.çok önemli bir problem mi daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba krank kecesinden geliyor o ses degistirin ucuz birsey ses kesilecektir

hareket halindeyken o ses oluyorsa teker bilyeleri olma ihimali yüksek.
aks kafası teker bilyeleri falan bir elden geçirin derim.
Motor kısmından geliyor ya ses kesinlikle

Fincan,Kadeh sesi diye tabir edilen itici sesleri olabilirmi ?

Şarj dinamosu olabilir...

kayışa az su dökün bakalım kesilcekmi ses

Geri