- Konuyu Başlatan
Sorun çözüldü arkadaşlar.Enjektör kaçırıyormuş.Değişince ses kesildi.150 tl'ye hallettik işimizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enjektör puludur o cuf cuf ses çıkarırEnjektör olduğuna emin misiniz 150 TL ye değişmesi imkansız ve enjektörden öyle bi ses gelmesi de saçma geldi bana
Senin aracında bu sorun kalorifer fanın dan olabilir su aldıysa ses çıkarabilirValla benim aracın içerisinde de var o cik cik seni içerden de duyuluyor dışarıdan da motor desen değil şarj dinamosu desen bir yaramazlık yok araçta v kayışı yeni değişti aks kafalarında boşluk yok alt tablalar yeni amortisörler pompa sesi veriyor sağlıklılar nereden geliyor bilmiyorum kafayı yedirtecek bana böyle 2 saniye ötüyor cik cik kayboluyor tam unutuyorsun gene haftada 2-3 kez cikiliyor meret
Valla başkan onlarıda elden geçirdim. Su alan yeri buldum zaten ön camın kapatıcı fitili çatlamış oraya siyah slikon sıkıp açığı kapatacağım. Fan motoru elden geçti arızasız o. alt kademelerde çalışırken ciyaklama var ama kalorifer kapalıykende yapıyor. ses oradan değil sanki arabanın içinden geliyor. Hareketli aksam olsa şase derdim. Çözemedim ben 3 aydır saldım zaten.Senin aracında bu sorun kalorifer fanın dan olabilir su aldıysa ses çıkarabilir
İsmen benim araçtaki ses olabilir. Video ekleyeceğim. Bu dediğiniz ses neden oluyor.Fincan,Kadeh sesi diye tabir edilen itici sesleri olabilirmi ?