Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı ses benim araçtanda geliyordu.30.000 bakımı için tarık abiye götürdüğümde turbo hortumunun yağ kaçırdığını söyledi ve garantiden değiştirdi.artık herhangi bir ses gelmiyor.
yokuş aşagıda duyuyorum sanki ama tam emin degilim gaza hafif devırli basınca ses dahada artıyor.rolantideki gaz vermelerde ses cok daha barız duyuluyor
Yokuş aşağı diye sormamın sebebi turbo gaza basmadığınız zaman devrede olmaz. Yani siz yokuş aşağı gaza dokunmaz iken de bu sesi duyuyorsanız normal şekilde turbo ile alakası yoktur. Şimdi bahsettiğiniz sesi duyamadığımız için hepimiz farklı şekilde canlandırıyoruz. Ama dediğim şekil gaz açık değilse turbo da açık değildir.
pekı siz kendı araclarınızda turbonun sesını duyuyormusunuz.bu yokus asagı olayını denıyecegım.servıse gıttım usta geldı sesı duyuyormusun dedım ugultu sesımı dedı evet bu ses neden var dıye sordum normalmıs o ses turbo yaparmıs nıye ypyor dedım bunlar hareketlı turbo dedi yani adam guven vermedı kafama takıldı sıfır aracdada aynı ses var dedı ne bılım sınır oldum