Motorine 12 Kuruş Zam - 11.05.2015

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biraz aklı olan seçim arefesinde hiçbir iktidarın bu zammı yapmayacağını bilir. Belki de bu zamları iktidarı istemeyen zihniyet birilerine yaptırıyordur. ;)

Biraz aklı olan seçim arefesinde hiçbir iktidarın bu zammı yapmayacağını bilir. Belki de bu zamları iktidarı istemeyen zihniyet birilerine yaptırıyordur. ;)
Bahadir abi bu bahsettigin kisiler , bir aralar iktidarin yediginin ictiginin ayri gitmedigi paralel mi ? (ama ne izliyorum ha yesinler birbirlerini :) ) feto dayinin bi kafasi atsa fena kariscak ortalik ama bekliyorum , acayip seyler olacak :)
Bkz: kizilcahamam kampi ;)

hani siyaset yasakdı ??? Olmuyor yönetim bana gelince ban ?? Hic yakışmıyor

aslında bu konu içerik olarak ekonomik ama zammı yapan hükümet olunca içerik ister istemez siyasete dönüyor

bu hafta sonu yada hafya içi yakıt alacağım yine 1 tlye yakın diye tahmin ediyorum az yakıt girecek depoya:mad:

Petrol hesabı felan yapmak istemiyorum artık. Nasılsa taciz edilcem ban yiyeceğim
Asgari Ücret alan sürünürken sesimi açarsam . Kendi düşen ağlamaz. Deveye diken asgarî ücretli ye kaktüs azdır

Petrol hesabı felan yapmak istemiyorum artık. Nasılsa taciz edilcem ban yiyeceğim
Asgari Ücret alan sürünürken sesimi açarsam . Kendi düşen ağlamaz. Deveye diken asgarî ücretli ye kaktüs azdır

Abi fikirlerini beyan ettiğin sürece ban filan yemezsin ama senin konuların tamamı kopyala yapıştır. Ve konu hakkında paylaşım değil sadece bunu yapıyorsun. O zaman da diğer üye arkadaşlar birbirlerini telef ediyor :)

4.07.2014 4.41 tl petrol 110$=233 tl(1 varil= 159 lt) dolar 2.12$
15.01.2015 3.56 tl petrol 46$ dolar 2.28$
12.05.2015 4.07 tl petrol 67$=173 tl (1 varil= 159 lt) dolar 2.57

brent petrol %25 deger kaybetti yaklaşık 1 senede
benzinin litresi ise %7,7 dustu. Bu gerisi nerde EY HUKUMEEETTTTT..
su an diesel 4.07 degil 3.30 olması lazım ama dolar 2.28 ve petrol 46$ ken
bile bu degere inmediki. Ama diyorum ya az bile bu insanlara
ben olsam hepsini 10 tl yaparım nasılsa itiraz eden yok. parası olan
binsin arabaya olmayan dolmuşa

kaynak bloomberght ve opet'in web sitesi, kafadan uydurmuyorum.

Geri