motoru yıkatmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesinlikle arkadaşım bizim şikette çalışan bi arkadaşımın aracına yapılan tazzikli su yıkama hatasından dolayı opel combo marka aracı şu anda kapı önünde yatmakta aracın beyni olmüş durumda sıfır beyine aldığımız fiyat 2500 tl pert araçtan aldığımız garantisiz beyin fiyatı 750 tl ve randıman vermiyo araç sürekli yolda kalıyo bana kalırsa 1 gününü harca aracın motorunu bezle silmek en faydalısı.

2008 de acılmış bir konu ama hortlatınız konuyu iyikide hortlattınız bazı arkadaşlar yıkama felan düşündüklerini ara ara yazarlar ama kesinlikle su ile yıkammak lazım alacaksın bezini eline silebildiğin kadarını silecek bırakacaksın

Genelde Arabanin Içine Koyuyorlar Ama:)
:)
süpersin..
ben eski arabamı yıkatmıştım muayene için istediler büyük olmasada sorunlar cıkmaya başladı özellik yağlı olması gereken bazı yerlere su kacınca aractaki sesler arttı..özel ilaç kullanan kuaförlere git

ben opel servisinde yıkattım,teslim aldığımda araba tekleyip duruyordu geri döndüm bujileri çıkarıp basınçlı hava tuttular düzeldi. bu arada su gelince sıcak motorda blok çatlaması bana pek de mantıklı gelmiyor çünkü öyle olsa her yağmur yağdığında motor çatlardı yerden dünya kadar su sıçrıyor üzerine hele ki bizim göl gibi yollarda

bizde 0 aldığımız 9 yaşında gelmiş meganımzı vardı 1 kere bile motor yıkatmadık. gerekte yok

Hocam bence hic yikatma elektrik elektronik aksama sizdimi epeyce bir masraf cikartiyor ben bir kac kez okudum forumlarda. Bir problem olmayabilirde ama bir olasilik var ve yuzde 1 olsa da ben o riski almak istemem sahsen. En iyisi nemli bir bezle silmek diyorum illaha sileceksen.

Geri