konu siyasete dönmüş,
ben hakkimi helal etmiyorum, benim cebimden vergi olarak bu kadar para alanlar, inşallah cehennemde bunun bedelini çatir çatir yanarak ödesinler
aile arbası olarak 1.2 motorlu corsa kullanıyorum, az yaksın az vergi ödeyelim, çevreyi az kirletelim, az yer kaplasın otopark sorunu yaratmasın diyoruz ama , araban varsa demekki zenginsin,nasıl olsa seve seve benzin alacaksın, seve seve vergini ödeyeceksin, otoyoldan köprüden gececeksin zihniyeti ile yapılan bu fahiş vergi arttırımlarına karşiyim kardeşim, enayi değilim.
Tek arabası olana bu kadar vergi yükü hak mı helal mi ???
Onu da geçtim ;
4x4 lerden , spor arabalardan, yatlardan , helikopterlerden, gemiler den al çuvalla vergiyi, o zaman dersin, kardeşim otomobil al, jeep alıyorsan demekki zenginsin de, spor araba kullanıyorsan demekki paran çok de, yat la geziyorsan ,helikopterin varsa bu kazik vergiyi ödeyeceksin de, eyvallah derim ama normal vatandaşa bu yapılan çok adaletsiz hem de çok...
Bütün bunlar cari açıkları kaptmak için beyler, eger bu devleti yönetemiyorsan, gelir gider dengeni ayarlayamıyorsan,ekonomiyi düzeltmiyorsan bunu faturasanı vatandaşa mı ödetmeli ??? Dünyanin en pahali akaryakitini satıyorsunuz bize, biliyorsunuz ki araba ihtiyaç , benim 6 aylık oglum var, sıcakta sogukta toplu taşımaya binmesin diyoruz ama arabam var diye hükümet tarafından kurbanlık koyun gibi görünüp vergi üzerine vergi bindiriliyor.bırakın bu işi kardeşim, yada yapanlardan dogrusunu ögrenin, dünyada bu kadar ülke var, neden en pahalı akaryakıt bizde?? Neden ?? Demekki bir yanlış var ortada, bulun düzeltin kardeşim, koy vergiyi vatandaş ödesin yok öyle, başkalarının beceriksizliklerinin faturasını ben niye ödüyorum ??
Allah büyük, bugunun yarınıda var, öbür dünyasıda var, ben bunlarla öbür tarafta hesaplaşacagım kısmetse.....